Ensamheten är värst!

Hejsan!

idag steg jag upp redan klockan halv 9. Duschade och åt frukost sen åkte jag och Filippa till Kristianstad för att köpa inlines fanns dock inga i vår storlek så fick hem och beställa dem istället :)  När vi får dom så ska vi ut och åka en timmer sön-tors. Det har vi skrivit kontrakt på ;) haha ja och nu tänker ni att vi aldrig kommer att klara av detta fram tills skolan slutar dvs. ca 8 veckor. Men jo det kommer vi för om vi struntar i det 1 gång så får vi äta en snigel, 2 gånger så får vi äta 3stycken och om vi struntar i det 3 gånger så får vi äta gräshoppor som dock finns på burk! Så jaaa vi har ganska stor press på oss nu. Detta kontrakt skrev vi bara för att min mamma skulle gå med på att köpa ett par inlines till mig! Men ja vad gör man inte för att komma i form till sommaren?

Ha det bra nu!


Ledig tid till ingenting.!

Ja nu är det ju trots allt lov och så. Sov hos sötaste Andreas i lördags och söndags. Igår fyllde mamma år så då blev det middag på Altona, mycket trevligt. Solade också och brände mig somfan. :) idag har jag inte gjort mycket alls, vaknade och såg att den fina solen inte var framme så gick och lade mig igen. Har rengjort förgasaren på mopeden så får hoppas på att den funkar nu. Lagat lite mat har jag också gjort och nu ska jag snart in i duschen. Problemet är bara att jag inte en aning om vad som händer ikväll. Känns lite tråkigt att bara ligga hemma när det är lov. Men jaa vi får väl se vad som händer, förhoppnings vis någonting!


Förhoppningar och väntan!

Tjena!

Sitter i Tyringe just nu och har nyss duschat och lite så. Ska snart äta lite och sen blir det till att göra sig i ordning och därefter börja festa :) Än så länge så är det i alla fall JAg, Liv, Antonia och Adde, ska bli mycket trevligt :)
Måste också påpeka det underbara vädret som ger mig en känsla av sommar, rikigt längtar till långa dagar so

m medföljer sol, bad och mycket grillning med dricka :)

Underbara sommar kom nu!

Ha en fortsatt trevlig helg för det ska jag :) Puss!

Varför denna saknad??

Hejsan!

Dagen började med att man sov en timme länge villket var väldigt skönt. Åkte till skolan 20 över 8 och kom hem klockan halv tre. Då var det bara till att börja städa lite eftersom att Buddy stökat ner här under dagen, efter det var det bara att gå ut till mopeden och plocka bort tenstiftet för att sedan köpa nytt. Hoppas på att det är det som är felet annars vet jag dock inte vad jag ska göra. Nu har jag precis skrivit klart uppsatsen om judendomen som har dedline imorgon.. Så resten av dagen så ska jag bara ta det lungt och njuta av vårt fina väder! :)

Ha det!                                                 

Fånga dagen.!

Hejsan!

Sitter just nu i skolan och har lite SO.
Håller på med en uppsats om judendomen
villket är intressant men det är lite svårt att få det till att låta bra.
Efter denna lektionen ska
vi på en internet messa som varar i två timmar


vilket betyder att jag kommer hem en timme senare
än vad jag ska göra.
Idag har jag inte en aning om vad som händer,
blir väl säkert till att plugga lite och ta det lungt.
Kanke ut och gå en runda i det fina vår vädret!

Ha en bra dag!

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0