14;57

Sitter och har datorkunskap och jag vill inget annat än att komma hem. Har inte riktigt gått in för den här lektionen kan jag ju inte påstå. Har i allafall fått reda på att vi ska ha prov på måndag, undrar hur det kommer att gå? Har bara jobbar med photoshop hela lektionen typ och nu slutar jag snart, Skönt!

Såhär mycket har jag gjort
denna lektionen, villket är inte mycket!

091130

Hej!

Dagen började som vanligt med en försovning. Har haft frisörlektion och klockan 12;15 så börjar datorkunskapen. Sen klockan 15;15 så får jag äntligen åka hem och sova. Är sjukt trött idag. Idag ska jag inte göra mycket alls förutom att jag måste plugga till engelskaprovet på fredag som kommer att gå åt helvete!


091129

Hej!

Igår var vi bland annat i Näsum och åt lite smörgåstårta som Filippa hade gjort. Efter det så åkte vi till Kyrkhult och hälsade på Robin en runda och det var trevligt :) Senare så åkte vi till Kristanstad med Fredde, Anton och Mathilda och efter det så blev det lite film här hemma.
Idag så är det första advent, tänk vad tiden går! Nu är det inte alls länge tills julafton :) Ligger och kollar på tv och har nyss vaknat, Filippa kommer kanske sen för jag ska färga håret på henne. Sen får vi se vad som händer!Ses!

16;34

Hej gott folk!

Skippade idrotten sen i allafall var sjukt trött. Måste medge att det var extremt skönt att komma hem klockan 13;00. Dock lite rastlöst så har städat somfan och ändrat om lite i sovrummet. Så nu är det fint här igen, haha! Nu sitter jag med en kopp kaffe och lyssnar på Lars Winnerbäck och väntar på att Ante ska komma hem. Sen ska han till huset i bromölla och sötta lite lister och jag lovade att jag skulle följa med så det får jag väl göra. Efter det så får vi se vad som händer :) Ses!

P.S

Glömde dock säga att nu är tomtarna uppe i lägenheten så nu är det bara stjärnorna kvar, myspys!! ♥

091127

Hej!

Idag började jag dagen med en timmes försovning och ja det är inget ovanligt känns det som. Hade engelska första lektionen och nu har jag nyss ätit lite lunch och håller på att spy typ. Ska ha idrott nu och jag vill inte. Kan inte bestämma mig om jag ska vara med eller inte men jag måste väl. Ska typ ha dans och vill bara hem! Vi får väl se hur jag gör. Det är i alla fall fredag och det är fruktansvärt skönt måste jag säga. Vet inte riktigt vad som händer vi får väl se..

18;24

Hej! Slutade en timme tidigare idag och det var fruktansvärt skönt må jag säga :) Har vart en runda i stan med Filippa. Hittade en julklapp till Kimmo och Petri iallafall :) Bara 3 kvar eller något.. Nu håller jag på att laga lite fisk och jag säger bara mumms till det! Resten av kvällen blir det tvn. Ses!

HAHAAH

Haha! såhär står det på min kylskåpsmagnet... Kul som tusan (y)

091125

Hej!

Igår låg jag hemma och var sjuk, mamma var här en runda och mycket mer än så hände inte. Denna dagen började med en lång morgon dusch, lite mackor och en kopp kaffe :) Sen klockan 08;00 så tog jag tåget till skolan, kollade lite på när dom andra hade boxning och sen bowlade vi. Efter skolan handlade jag och mamma lite sen blev det lunch och den bestor av thai mat, stort plus i kanten! Sen klockan 16;00 så var det dags för kvartsamtal i skolan och det gick bra. Var på fyndkällaren en runda och köpte lite smått och gott haha hittade en jätte rolig kylskåpsmagnet ;) Nu blir det scrubs. Ses!

091123

Hej!

I fredags så blev blev det ju Hanöhus och det var faktiskt kul men tror nog inte att det blir fler gånger. I lördags tog vi det bara allmänt lungt och på kvällen så blev det New Moon, höll dock på att somna lite då och då för att jag var extremt trött men den var skit bra :) Igår så gjorde vi absolut inte någonting i stort sett, blev lite film och så! Idag så började dagen med en timmes försovning så kom inte till skolan fören 08;40, rullade lite permanent och så. Har mått fett illa hela dagen och är rädd för att jag ska bli sjuk. Ska inte göra alls mycket idag, har lovat älskling att jag ska hjälpa han med att städa undan i garaget i valje så att han kan ställa in bilen. Mycket mer ska jag inte göra idag. Måste även tillägga att min lilla katt Molly bor numera med mig,Ante och Bossen :) Hoppas att det kommer att gå bra! Nej nu ska jag ha datorkunskap, ses!

091120

Hej!

Äntligen fredag säger jag bara!:) Igår var jag i stan en runda med Filippa, hittade en klänning till ikväll och ett par skor :) Sitter i skolan nu och väntar på att engelskan ska börja och jag är svin trött. Sen har vi idrott sista lektionen idag och jag vill inget annat än hem.. Efter skolan så blir det hem och duscha och fixa sig inför ikväll typ!

091119

Hej!

Igår satte jag och mamma äntligen upp mina tavlor och min lampa så nu är det bara speglen kvar. Sen var jag i Näsum en runda och efter det så hände det inte så mycket mer. Nu sitter jag i skolan och ska snart ha svenska, måste igentligen jobba på en svenska uppgift som skulle vart klar idag som jag dock inte har börjat på. Efter skolan så blir det skopunkten för min del, ska se om jag hittar några billiga klackar som jag kan ha imorgon på hanöhus. Ja imorgon blir det ju då hanöhus och det ska bli kul! Så efter skolan så åker jag och Linnéa hem till mig sen blir det bara till att fixa sig, sen iväg! Men nu måste jag börja med svenskan, ses!

091116

Hej!
Eftersom att jag är så dålig på att uppdatera på helgerna så får jag skriva om min helg idag!


Fredag: Var hemma från skolan lite efter fyra som vanligt. Tog det allmänt lungt, älskling bjöd på pizza och sen klockan 21;00 så var det bio som gällde. Kollade på 2012 och jag måste säga att den var bättre än vad jag trodde. Rekomenderar det verkligen! Säger bara att om jorden går under som den gör på filmen så tar jag livet av mig innan det hinner hända, fy! Filmen varade i två och en halv timme så efter den gick vi hem och kollade lite på tv och tog det allmänt lungt.

Lördag: Vaknade typ vid tre eller något. Sen åkte vi en runda till Therese och hälsade på henne. Efter det så åkte vi till filmgiganten och hyrde typ 5st filmer och köpte en massa godis. Ja sen var vi i Kristianstad med Johan en runda men där hände inte så mycket. Ja med andra ord så var det en lugn lördag.

Söndag: Gjorde inte alls mycket, som sagt så tar man det lungt på söndagar. Var hos Therese en runda på kvällen, sen kom Fredde hem en runda och så blev det lite filmtittande. Mycket mer än så hände inte.

Nu: Sitter jag i skolan och ska snart ha datorkunskap. Mår illa som tusan och hoppas på att jag inte håller på att bli sjuk. Vill bara hem! Efter skolan så blir det storstädning för min och Antes del och jag kan meddela att det verkligen behövs. Ja sen händer det inte så mycket mer idag, vill bara sova!

091112

Hej!

Igår blev det plugg sen hyrde vi två filmer med. Bring it on fight to the finish & Livet från den andra sidan. Hann bara se Bring it on igår så idag blir det nästa film. För övrigt så började jag inte förens klockan 09;00 idag villket var skönt. Började dagen med matteprov (vilket dock inte var lika skönt) känns inte som om det gick så bra men nu har jag det överstökat iallafall. Sen hade vi svenska och eftersom att internet inte funkade och vi behövde det så fick vi sluta klockan 13;00, skönt som tusan! Skippade även att ta bussen hem idag från stationen eftersom att det inte var så dåligt väder så kände jag faktiskt för att gå hem, vilket faktiskt gick snabbare. Nu gör jag inte alls mycket, blir en lugn dag. Men ja vi ses!


Filmen var bra och jag skulle nog faktiskt rekomendera den!

Denna filmen har jag som sagt inte sett änn.
Men kommer kanske en liten komentar om den med senare!

091111

Hej!

Dagen började med frisör, efter skolan så kom Filippa och hämtade mig sen körde vi hem till Näsum. Kom på att vi blev sugna på kycklingsallad så då åkte vi till maxi och handlade lite. När vi kom hem igen så fick vi hjälpa mamma för hon skulle till skroten. Dock så fick vi bensinstopp när vi precis kommit utanför så då var det bara till att gå hem. Tog en halvtimme men var faktiskt riktigt skönt att ut och då. Nu ska jag påbörja salladen och så. Ikväll blir det plugg för min del. Ses!


Lite dålig bild men kännde för att lägga upp en liten bil på min söta lilla hund :)♥

 

091110

Hej!

Idag har vi bara haft frisör hela dagen i skolan så skoldagen har gått hyfsat snabbt. Fick sluta en timme tidigare men kom dock inte hem tidigare eftersom att 14;30 tåget hade precis gått. När jag kom hem så pluggade jag lite matte och  nu har jag nyss ätit middag och kollar på simsons. Nu ska jag inte göra något mer ikväll, har så fruktansvärt ont i min rygg. Imorgon slutar vi tidigt som vanligt så ska till Näsum och umgås med Filippa och träffa min mor. Men får inte bli för länge för måste fortsätta med pluggandet inför matteprovet på torsdag som kommer gå åt helvete. Men aja, nu fínns det inte mycket mer att skriva. Ses!

091109

Hej!

Har inte haft tid att sitta vid datorn sedan i torsdags så får bli en uppdatering nu.

Fredag: Slutade skolan klockan 11:15 eftersom att jag inte skulle vara med på badet. Sen åkte jag hem och sov. Senare så ringde Sofie för hon behövde hjälp  med att dela ut reklam så jag och Ante hjälpte henne med det. Skulle igentligen till Malmö med Anton med det blev dock försent! Så det blev bilkörande i Kristianstad ist, Mc Donald´s blev det ju också såklart.

Lördag: Var och handlade lite saker med Therese, blev bland annat några tavlor till köket, en Marilyn Monroe klocka och en spegel som jag ska ha ovanför sängen, vill bara måla om i sovrummet med så blir det perfect sen. Klockan 17;00 så åkte vi hem till Antes mormor och morfar på middag villket var gott som tusan. Efter det så kollade vi lite på film sen körde vi Emelie till Karlshamn. På vägen hem så lärde Ante mig att köra bil och jag måste påstå att det gick väldigt bra för att vara första gången ;) Resten av kvällen spenderade vi med Anton, Mathilda och Fredde och vi gjorde inte så mycket, var bara inne i Kristianstad en runda.

Söndag: Vaknade i lagom tid, åt en stor och god frukost sen åkte vi med Therese för att handla lite julsaker. Blev bara lite saker till granen :) Efter det så gjorde vi inte så mycket, hyrde lite film så det blev den nya Scary movie (den var dock inte bra alls!) fram tills 18;30 då vi skulle köra om hämta Sofie i Valje och sen vidare till Sölvesborg där vi skulle äta middag med Antes pappa. Maten vad god och det var riktigt trevligt. Resten av kvällen så blev det mys och film!

Nu: Sitter i skolan och väntar på att datorkunskapen ska börja, vill mest hem. Idag ska jag inte göra något speciellt alls, kanske kolla igenom matten lite om jag hinner eftersom att vi ska ha prov på torsdag.

091105

Godmorgon!

Har dock inte skrivit på några dagar men det är pga. att jag inte haft internet men det kommer idag igen (y)! Dom senaste dagarna har jag inte gjort allt för mycket och nu har jag nyss kommit till skolan och ska ha matte lektion om 25min. Jaay!!

090111

Hej!

Då får jag väl uppdatera lite om vad som hänt dom senaste dagarna.

Torsdag: Kom fram till Östersund klockan 08;00 på morgonen. Efter det att vi packat in allt och bäddat så gick vi och la oss och sov. Vaknade runt två tiden, åt lite god frukost och sen blev det film, mys och massa godis resten av dagen.

Fredag: Vaknade, åt frukost och efter frukosten så åkte vi till maxi och handlade lite mat dvs. Tacos (y).. Hittade tredje boken av Twilight där så jag vara bara tvungen att köpa den (a)! På kvällen så lagade vi lite mat sen en liten åktur i Östersund. Resten av kvällen bestod av film och godis!



Lördag: Vaknade runt tolv tiden, åt ännu en god frukost och sen bar det av till äventyrshuset tror jag det hette. Där började vi med lite golf och sen blev det Boda Borg :) Haha måste tillägga att vi sög för vi fick inte en enda stämpel (a). Sen åkte vi hem, åt lite pizza sen skulle vi igentligen bada men Simon tog fel på öppettiderna så det hade redan stäng, lite synd! Vid 20;00 så bar det av hemmåt. Då jag har lite skuldkänslor för att jag inte kunde hålla mig vaken på hemvägen..

Söndag: Kom hem klockan 07;00, säger bara "borta bra men hemma bäst"! Och så fick jag kela med min lilla bebis med, som jag saknade honom! Söndagen bestod bara av god mat och mys framför tvn i stort sett.

Nu: Sitter jag i skolan, har mått piss hela dagen. Ska ha datorkunskapsprov snart och det kommer gå åt helvete! Sen ska jag bara hem och slänga mig i sängen och vänta på att älskling kommer hem, ska bara ta det lungt idag.

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0