Don't pay no mind to the demons, they fill you with fear

Godmorgon!
Självklart så hade min mobil dött inatt så jag kom ju inte upp i tid.. Aja så går det när man glömmer sätta i laddaren. Dricker mitt älskade kaffe, lyssnar på musik och vaknar till liv. Det är det bästa med lediga dagar måste jag säga! Ska väl hoppa in i duschen om en stund och sen göra mig i ordning. Senare ska jag hem till mormor
och klippa henne sen vidare hem till Carina. Och ikväll ska vi se Resident Evil 5 på bio, haha kommer ju dö!
Imorgon blir det jobb igen, blir en lugnt fredag med tanke på att jag jobbar på lördag med!
 

26 September 2012

Kom hem från jobbet för en stund sedan.Tycker att denna dagen har gått snabbt, men det kan
väl vara för att jag har haft fullt upp hela dagen. Brukar gå snabbt då. Har ätit lite wok som mamma
har gjort och det satt inte fel någon stans måste jag säga! Så nu har jag slängt mig på soffan
och kommer stanna här resten av kvällen tänkte jag. Ante kommer sen så då blir det mys<3
Imorgon är jag ledig och det ska bli så sköönt!

25 September 2012

Godmorgon säger jag då!
Måste ta tag i mitt ständiga misslyckande med att gå upp i tid när jag är ledig! Somnade
ändå inte så sent igår.. Nu sitter jag iaf som vanligt i soffan, dricker kaffe och lyssnar på
musik medans jag försöker vakna till liv. Ska snart göra mig i ordning var det tänkt. Sen
ska jag hem till Ronja och umgås och senare klippa Malin och Hampus. Ska se om dom
har tid på helens zoo så att Daizy kan få sina klor klippta. För jag säger då det att hon är
inne i stor protest mot klo klippning. Helt sjukt hur högt en liten hund på 2kg kan skrika..
Ja det är väl typ såhär min dag ser ut skulle jag tro. Imorgon blir det jobb igen!

Du är mitt liv!

Hej!
Måndag igen då ja! Tog mig själv en sovmorgon eftersom jag började jobba kl 12 idag. Inte helt fel,
sov så fruktansvärt dåligt inatt. Så får hoppas på att denna natten blir bättre. Ikväll ska jag inte
göra allt för mycket, ska snart duscha sen får det nog bli tvn resten av kvällen. Vilket låter kanon
bra. Man blir ju inte allt för sugen på att göra något när det är sånt skit väder ute!
 
 

Söndag

Ja då är denna helgen slut och den har varit bra måste jag säga. Så sjukt skönt med nyktra, lugna helger! I fredags blev det bara film mys hela kvällen och i lördags var jag och ante och kollade lite i affärer och letade vinterskor till mig, skulle egentligen in till stan men sket i det pg.a det sjukt tråkiga regnvädret. undrar varför man tappar energi och lust till att göra något när det är dåligt väder? Ja sen umgicks vi lite med Izza och kimmo och senare på kvällen blev det taco mys hemma hos Ronja och Fredrik. Och idag har jag inte gjort allt för mycket, kollat på Big Bang Theory typ och snart beger jag mig hem till Lina och Christopher för att kränga lite mat och kolla film. Imorgon blir det jobb, yeyy!

20 September 2012

Torsdag alla redan, fan vad veckorna går snabbt, helt sjukt! Men det har jag inget emot, snart helg ju :) Dessutom är jag ledig i helgen så det ska blir skönt. Gårdagen bestod enbart av jobb, efter jobbet så gjorde jag absolut ingenting och det var inte helt fel. Vaknade självklart inte i tid som jag hade tänkt mig idag, ovanligt? Nej! Dricker mitt vanliga morgon kaffe och lyssnar på musik. Ska snart hoppa in i duschen och allt detdära! Sen ska jag ringa runt lite, bland annat till frisörföretagarna, arbetsförmedlingen och lagerbergs. Sånna saker man måste göra som man såå lätt glömmer bort. Efter det så måste jag tvätta, städa och massa sånt tråkigt för det ser ut somfan på rummet och smutstvätten är enorm känns det som. Hmm kan det ha att göra med att min bror lämnar stora lass med tvättt för att han fortfarande inte har lärt sig att tvätta? Antagligen! Vår mamma är aldeles för snäll!
 
Så bra låt!

Allt går framåt med stora steg

Vaknade i vettig tid idag faktiskt, inte helt fel. Att sova bort dagen är inte allt för smart så det borde jag sluta med helt och hållet. Sitte i soffan och dricker kaffe, lyssnar på musik och kollar runt lite på internet. Så fort jag är klar med det, vilket inte är nu haha. Så ska jag tvätta lite, ringa arbetsförmedlingen för snart tror dom att jag inte lever längre eller något. Ja sen ska jag nog hem till Knugen och dricka kaffe och prata massa skit. Måste till tandläkaren med och skaffa försäkring vilket jag har dragit ut på nu. Och är jag riktigt bra så går jag en runda ikväll med men det får vi se hur det blir med det. Annars händer det nog inte så mycket mer idag skulle jag tro. Jobb imorgon iaf :)
 
 

17 September 2012

Måndag igen, och oavsett om man jobbar eller inte så är dom så sjuukt tråkiga! Dock har jag hunnit med lite idag. Vaknade vid 11 tiden, åkte till banken och fixade och sen åkte jag och Lina till Maxi en runda, hon skulle handla hårfärg och jag lite smått & gott. Sen åkte vi hem till henne, drack kaffe, färgade hennes hår och pratade en massa. Vilket aldrig slår fel måste jag säga. Kom hem för ett tag sen så har duschat och så. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar sen efter det så ska jag väl inte göra allt för mycket. Måste iaf se Anger management & Men at work ikväll :) Ja sen har min utbildningsbok kommit som jag beställde för typ 2 månader sen. Och jag fattar absolut INGENTING av boken eller frisörföretagarnas jävla regler! Jag bara jobbar på och har kul typ!

SABATON

Nu har jag bokat biljett till Sabaton i November!!! Tjejen som är ute i god tid, men
vill ju inte riskera att missa dom. Sååå jävla glaad<3

You are the fire and I don't need no whater

Ja då blev det helt ändrade planer idag då! Taggade till mig rejält för att hjälpa mamma med trädgården, röra på mig lite. Men när mamma går upp får jag nyheten om att vi inte ska göra något idag, jaha och vad ska jag hitta på då? Jo jag åkte och klippte Carina sen hämtade jag upp Ronja så vi gick en lång skogspromenad, tog en runda och brände lite pengar på eko och nu har jag nyss ätit och väntar på att min dusch ska bli ledig. Efter det ska jag slänga mig på soffan och stanna där tills det är sovdags. Ville bara säga detta! Tjo.

Don't look back in anger

Gårdagen spenderade jag på jobbet mellan 9-18, hur skönt som helst hade fullt från morgon till kväll :)
Efter jobbet handlade jag lite, åt, klippte Andreas och sen fick det bli Big Bang Theory resten av kvällen. Vet inte vad mitt problem är med jag fastnar visst för alla serier haha! Idag lyckades jag inte gå upp i tid, mitt andra problem? Tråkigt att sova bort sina lediga dagar.. Men nu dricker jag mitt kaffe, lyssnar på musik och väntar på att min mor ska vakna. Eftersom jag lovat henne att hjälpa till här hemma igen. Så jävla snäll är jag. Sen ikväll ska jag klippa Carina och efter det blir det lugnt. Jobb imorgon! :)
 

Vi kan ta oss här ífrån om du vill?

Redan tisdag? Ja fan vad tiden går snabbt. Har varit en helt okej helg, tog det lugnt i fredags, firade Zimon och Amanda i lördags vilket var hur kul som helst. Blev nog så att vi alla fick i oss lite mer än vad vi skulle. På söndagen åkte jag, Ina och Andreas till Ikea och kollade läget. Blev lurade om att det nya Ikea hade öppnat men icke! Köpte inte allt för mycket bara lite så saker. Inte ofta man kommer undan så billigt från ett ikea besök. Ja Efter det så åkte jag hem till min käre bror, åt thai mat och kollade film. Ja och igår gjorde jag i stort sett ingenting, kollade på Big Bang Theory och klippte Pierre. Aldrig fel med en lugn dag! Nu vaknade jag för en stund sen, så dricker lite kaffe och tar det lugnt. Sen får vi se vad som händer, har iaf lovat mamma att hjälpa till här hemma idag. Och imorgon ska jag jobba såå jävla skönt :)
 

6 September 2012

Ja då har jag varit ledig idag. Inte helt fel måste jag säga. Blev överlycklig när jag såg det fina vädret i morse, man blir så himla mycket piggare. Dock märker man att det är hös typ, för vindarna var ju inte det minsta varma. Fixade lite i trägården innan det var dags för tandläkaren. Urhh lika jävla hemskt varje gång. Som tur var så var det bara en vanlig undersökning! Efter det så hämtade jag upp Ronja, sen begav vi oss till Eko för att inhandla lite saker till mamma och sådär. Köpte färg så nu håller jag på att färga min vinterjacka, köpte lite ramar som nu sitter på väggen och sen fick det bli en frisbee till Daizy. haha ja den uppskattade hon verkligen. Resten av kvällen spenderas på soffan och imorgon har jag inget annat planerat än jobb!

4 September 2012

Vaknade för en stund sen. Så sitter och dricker mitt morgonkaffe, kollar på tv och vaknar till. Vaknade iaf lite tidigare idag haha. Igår
kväll blev det lite film hemma hos bror min efter att jag varit hos Filippa.
Och idag ska jag klippa Lena och en till vid ett, sen har jag inte en
aning om vad som händer. Funderar på att ut och gå en lång runda
ikväll, känns som det behövs. Imorgon blir det jobb på salongen iaf :)
Lägger upp en valpbild på Daizy. Alla mina minneskort, min externa hårddisk är typ sönder så har typ inga
bilder :(

Du gör mig till den lyckligaste flickan i världen

Måndag alla redan. Jobbade i fredags och lördags så har haft en lugnt och mysig helg. Inte helt fel må jag säga. Har kollar på film, firat Zammie, varit
ute på skogspromenad, ätit god mat och lite sånt där! Idag vaknade jag allt
för sent, ja typ för en timme sen så tar det bara lugnt för tillfället, dricker
lite kaffe och kollar runt lite på facebook. Får väl snart ta och hoppa in i duschen,
göra mig i ordning, städa och tvätta lite. Tråkiga saker men det är ju ett måste.
Ja sen när Filippa kommer hem från jobbet så ska jag hem till henne och fixa
hennes hår var det tänkt :) Mycket mer än så händer inte idag.
 
 

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0