23 Juni 2010

sitter i kristianstad på utbildning och vi har i stort sett ingenting att göra. klockan 1 så ska vi redovisa vår affärsidé och det känns inte bra alls. Hoppas på att molnen kan försvinna dock!!!



22 Juni 2010

Hej!
Ännu en dags utbildning avklarad. Sitter hemma hos Ina och vi gör ingenting alls. Hatar att molnen kom fram nu när det har varit så fint väder idag. Idag vet jag inte vad som händer. Imorgon är det sista dagen på utbildningen vilket är skönt. Och snart är det midsommar!

18 Juni 2010

Hej!
Det var ett tag sedan jag skrev. Sjukt dåligt men ja eftersom att jag inte har min egen dator så blir det bara inte av att jag sitter framför datorn. Rocken är över och det är sorgligt. Denna veckan så har jag vart helt slut, jag har jobbat på dagis som är faktiskt helt okej. och nu är det äntligen fredag och ikväll blir det nog grillning. Håller på att städa rummet med som jag inte har gjort sedan vi flyttade in typ. Ja det var väl lite snabbt om det. imorgon ska jag jobba på lagerbergs men det är ju bara 4 timmar så jag överlever. jobba på lördagen under rock var inte okej men jag dog ju inte. Men det var nära!

Slänger up en av alla fyllebilder!!!!

9 Juni 2010

Ja då har vi äntligen slutat skolan nu. Betygen blev jag faktiskt nöjd med. Nu sitter jag hemma hos Emma och Louise med Linnéa och ska snart bege oss till rocken. Sjukt att tiden gått så fort. Men ja jag kommer nog inte att blogga mer denna veckan eftersom att jag kommer vara go och glad hela veckan nere i norje ;) Så ja vi ses!
Fick MVG på klipprovet och hela kursen! :D

8 Juni 2010

Godmorgon!
Vaknade för en timme sedan så har suttit och druckit lite morgonkaffe med mammsen. Ska ta tåget 11;00 till Karlshamn för att möta upp Linnéa, Emma och Louise och sen ska vi vidare till rocken där vi ska smälla upp tält och köpa campingband. Sen får vi väl vara där ett tag för Ante kommer på kvällen sen och hämtar mig. Imorgon är det skolavslutning och jag vet inte alls vad jag ska ha för kläder men det löser sig nog. Viktigaste är väl att vi åker till rocken direkt efter. haha

                                                          Vill ha mitt långa hår tillbaka!!!




7 Juni 2010

Måndag idag och vi städade bara i skolan och lämnade in min dator. så kom hem för snart en timme sedan. Sjukt dåligt väder man blir ju deprimerad. Men jaja hoppas på bättre väder från onsdag i allafall. Idag ska jag inte göra alls mycket. Ska packa inför rocken eftersom att det inte finns tid till det imorgon. Måste skriva en presentation om mig själv med eftersom att jag måste ha med det till jobbet på dagiset som börjar på måndag. Usch verkligen mycket som händer nu i Juni. Men sådant är livet!

Kyss!!

6 Juni 2010

Har inte suttid vid datorn nu när det har vart så fint väder. I fredags var vi hos Anton och grillade lite och tog det lugnt. Igår var vi hos pappa och grillade och sen så spelade jag,ante,johan,simon och Elin minigolf, sjukt längesen jag spelade. Idag så har vi inte gjort så mycket, grillat även idag och nu ligger vi på soffan. Trött så in i. Imorgon är det skola och jag måste lämna in min dator villket är tragiskt men jag tror att jag överlever. OCh på onsdag så åker vi Linnéa!!!!!

3 juni 2010

Solen har stekt nu i två dagar är jag lycklig eller. kom hem vid 12 och sedan dess har jag solat. Sjukt varmt och sjukt skönt. Hoppas att vädret håller i sig säger jag bara. Igår var jag hos tandläkaren och sen på kvällen fiskade vi. Fick dock ingen fisk men det ska vi nog fixa nästa gång. Idag ska jag nog bara ligga hemma och njuta av solen. imorgon är det fredag och det är härligt.

18;55

Kan inte solen komma fram nu?? I allafall tills nästa vecka eftersom att då är det skolavslutning och Sweden Rock och då vill man inte ha dåligt väder. Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli nio så att jag kan få se fortsättningen på Desperate Housewives. Funderar på att laga lite nudlar som får bli dagens middag.

1 Juni 2010

Hej!

Igår hade vi prov i klippning, det var faktiskt kul. Inte ofta som man tycker att prov är kul. Vi gjorde också långhårsuppsättningar som vi ska ha i fömstret i sommar. Dock är det inte lika kul. Men ja. Idag har jag vart hemma från skolan, har sjukt ont i huvudet. Men måste till skolan imorgon i allafall. Ska till tandläkaren och laga hål med imorgon och jag kommer att döööö.

Klippningen.



Uppsättningen


karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0