Måndag.

Hej.

Ja då var det sega måndagen igen då. Sitter hemma hos mor min i Näsum och pratar  med Filippa. Sen klockan 18.00 så ska jag sitta barnvakt till typ 20.30 och efter det så blir det bara hem och slänga sig i sängen. F.ö så har vi haft skolfoto idag och jag vill dock inte se fotorna. Jag ska även färga håret kopparrött (om jag vågar)!

När jag hör din röst!

Hej!

Äntligen så har Ina kommit med den älskade boken som jag så länge har längat efter att få läsa. Har legat från 09.00 i morse tills nu typ. F.ö så kom Kimmo och Filippa hem tidigare än väntat igår så umgicks med älskling och Fredde en liten stund sen blev det bara film. Var trött så in i. Idag blir det inte mycket mer. Ska gotta oss med lite pizza och kolla på film blir det väl. Det är ju trots allt det som söndagar är till för. Imorgon så har vi skolfoto och jag känner mig dock inte speciellt taggad om jag får säga det själv. Men ja vi får väl se om det går åt helvete som det brukar göra. Och för hoppningsvis så försover jag mig ej imorgon. Ska försöka gå och lägga mig i tid idag. Nu ska jag gå ner och hämta tvätten. Ses!

090829

Ja då har jag vart duktig och cyklat forsarundan med Buddy nu då. Ja både han och jag behövde det kan jag ju bara säga. Nu är jag trött och förkyld och jag funderar på att sätta på Valkryria och sova en stund. Har fortfarande inte sett klart filmen. Och angående Män som hatar kvinnor så såg jag klart den igår och den får väl 9 av 10. Riktigt bra för att vara svensk. Annars brukar inte svenska filmer vara något hitt.

Hundvakt!

Hej!

Då är man hyfsat nyvaken nu och sitter hemma hos mamma. Ska passa Buddy ju. Åkte hit tidigare än vad jag behövde men tyckte synd om hund stackarn om han skulle vara själv i onödan. Ja denna lördagen kommer väl bestå av datorn och sen skulle nog Ina komma ner och hålla mig sällskap :)

090828

Hej!

Då var det äntligen fredag, så hemskt skönt! Hade idrott & hälsa sista lektionen och fick sluta en timme tidigare villket var väldigt uppskattat. Kom hem vid halv fyra tiden, sedan dess har jag ätit lite, städat och börjat kolla på Män som hatar kvinnor. Alla säger att den är sjukt bra så vi får väl se vad jag tycker. Får väl kolla på den i väntan på att Ante ska komma hem. Sen ska vi köra en runda till Tyringe och hämta/lämna lite saker sen får vi helt enkelt se vad som händer ikväll. Imorgon blir det i allafall till att sitta hundvakt eftersom att jag är den bästa syster man kan ha så var jag snäll och tog hunden istället för bror min eftersom att dom ville till Liseberg. Här är det ingen som tar mig till Liseberg heller? Men aja man måste vara lite snäll ibland också. Nej nu ska jag se om jag hinner kolla klart på filmen. Ses!

Ge mig..

Igår slutade jag 11.15 vilket var fett skönt. Klockan 12.00 så åkte jag och Filippa till Nova Lund och handlade lite, säger bara äntligen så har jag köpt en ny eye liner och maskara. Köpte den Lash Stiletto som dom säger är så bra, så vi får väl se vad den får för poäng av mig. På kvällen satt jag barnvakt och efter det gjorde jag absolut ingenting. Nu har jag precis kommit hem från skolan typ, ska handla lite mat sen får det vara bra för idag!

Stop thinking and have some fun!

Har engelska nu och det suger kuk. Vill typ bara hem och jag slutar inte förens kvart över tre!

Äntligen!

Igår så lämnade mor min äntligen in min mobil fan på lagning så nu ska vi bara se hur lång tid det tar för Telenor att laga skiten med!

250809

Hej!

Inatt trillade jag av sängen och jag har fittigt ont!!!! Kände att jag var bara tvungen att berätta det, haha. Idag sov jag något längre så jag fick stressa något mer på morgonen och det var dock inte bra, för lilla Karolina sprang ifrån sin DATOR! Sug min kuk vad sur jag blev. Aja i allafall, idag slutade vi tidigare, efter skolan gick jag en runda i Karlshamn med Filippa, hittade dock ingenting. Men om min bror ger med sig så blir det Kristianstad imorgon, villket jag hoppas. Sen har jag inte gjort mycket mer idag, var i Näsum en runda och nu är jag hemma och det är så fruktansvärt skönt. Så nu ska jag bara sitta vid min kära dator resten av kvällen. Ses!

240809

Tjo!

Idag fick vi äntligen våra datorer och min dator är min nya baby, i love it! Haha satt som ett litet barn gör på julaftons morgon. För övrigt så är jag en sväng i Näsum och ikväll ska jag försöka somna i tid. Är fett trött för jag hostar fan bara hela nätterna långa villket är pain in the as. Aa kommer väl i stort sett bosätta mig vid datorn, haha. Men nu ska jag kila, ses!

220809

Hej.

Vet att jag är dålig på att uppdatera men kommer att bli ändringar på det jag lover. Ska äntligen få datorn från skolan på måndag. Åh som man har längtat. anyway i torsdags åkte vi ut till en ö för att övernatta med skolan. Var lite nervös i och med att jag inte kände någon men det slutade riktigt bra, hade jätte trevligt. Kom hem igår klockan 13,00 var vi i Karlshamn sen åkte jag med Therese hem till Bromölla. På kvällen så stack jag och Ante på fest hos Simon som dock ska flytta upp till Östesund på torsdag. Det var väl hyfsat trevligt får man väl säga. blev dock inte så mycket för min del! Idag så har jag i stort sett inte gjort mer än att följt med och hämtat bilen hos Simon. Skulle igentligen på kräftskiva hos Antes mormor och morfar men håller på att bli sjuk så det får bli en lugn lördag för mig. Finna ändå inget annat att göra och det suger!

190809

Hej!


Ja då var första skoldagen på frisör över, var i stort sett bara information och rund visning. Det gick väl bra, får bara se om man hittar någon trevlig som man kan umgås med. Vem vet kanske händer imorgon för då ska klassen övernatta på något ställe som jag dock inte kommer ihåg namnet på! Aa nu sitter jag hemma hos Sofie, ska snart ta tåget måste till Näsum så att mamma kan skriva på alla dessa papper som jag fick i skolan. Sen blir det väl bara mys med älsklingen förhoppningsvis ♥

180809

Tjo!


Igår åkte jag till Sofie i karlshamn och ska stanna här tills imorgon eller till på torsdag. Igår var Daniel här och höll oss sällskap, Sofie klippte även mig och jag blev mycket nöjd. Imorgon så börjar skolan igen, måste erkänna att jag faktiskt är nervös för att börja en ny skola. Men förhoppningsvis så går det utmärkt. Aaa nu är Sofie och tränar så det blir väl datorn och tvn för min del tills hon kommer hem för då ska jag f

170809

Hejsan!

I lördags så började vi köra mot örnsjösvik eller vad det hette klockan 20.00. Ja då hade vi ca 120mil framför oss. Jag sov knappt en timme på hela vägen dit, fett jobbigt att jag inte kunde sova. Haha men Fredde där emot sov i stort sett hela vägen upp haha. Vi var framme klockan 08.00 på söndags morgonen. Thomas köpte bilen, så tog han och Fredde den nya bilen och Jag och Ante den andra. Jaa då var det bar 120mil hem igen. Klockan 24.00 så var jag och Ante hemma i lägenheten vilket var skönt som fan. Aa sammanlagt så har man åkt 240mil denna helg, haha det låter hel tråkigt men måste ju säga att det var en liten upplevelse trots allt! Det ändå tråkiga var att det regnade minst hälften av milen -.-''



Haha ja sen såg vi denna lilla bil utanför Biltema i Gävle!


150809

Hejsan!

Gårdagen var trevlig. Var först på ikea med Sofie och Therese. Sen på kvällen så var jag ute och gick med Hanna villket var roligt , plus att vi inte har umgåts sen typ början av sommarlovet eller något, så det var kul! idag har jag äntligen vart hemma i näsum och hämtat mitt headset, minneskort och min mobilsladd till datorn. Så kanske, kanske det kommer upp lite bilder för en gång skull. Idag blir det bara en gammal bild på min älskade lilla Buddy som jag saknar som in i. ikväll så ska jag följa med Ante och Thomas dom ska köpa en bil långt åt helvete upp i sverige så kommer inte hem förens imorgon. Kan ju kanske var lite kul, haha ett litet äventyr! Aja men ska snart in i duschen och lite så tänkte jag men vi ses!

130809

Hej!

Igår gjorde jag inte allt för mycket, umgicks lite med Sofie och Therese som vanligt :) Ante kom hem ivid 5 tiden och sedan blev det matlagning och allmänt mys! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi får väl se!

110809

Igår höll jag Therese sällskap i stort sett hela dagen och det var väldigt trevligt. kom hem vid sju tiden kanske. Sen blev det bara tvn resten av kvällen. Idag så vaknade jag förs vid halv 8 i morse och kunde inte somna om förens vid 9. Sjukt jobbigt! Sen har jag inte gjort så mycket, sorterat lite tvätt och kollat på tv. Vet inte riktigt vad som händer idag. Om vädret håller i sig så kanske det blir lite inlines åkning med Filippa ikväll, känner att jag har varit fruktansvärt dålig på att röra mig nu under sommarlovet som dock tar slut nästa onsdag och det gillar vi inte! Nej nu måste jag in i duschen. Ses!

100809

Igår följde jag med Antes familj på middag utanför Kristianstad för deras mormor fyller år. Det ar mycket trevligt och efter det så blev det hem till bromölla och äta tårta, haha kan ju inte fira utan tårta. Efter det så körde jag och Ante en runda till Valje och sedan blev det hem och slänga sig framför tvn etfersom att Ante skulle börja jobba klockan fyra i morse. Nu vaknade jag för en stund sedan och gör inte mycket alls, ska duscha lite tänkte jag. Har inga speciella planer för dagen mer än att jag ska handla lite med Therese sen och sedan blir det väl bara mys med Ante. Ja vi får väl se helt enkelt. Aa men nu ska jag kolla lite på tv. Ses!

080809

Hej!

Senaste dagarna så har jag umgåts med Sofie och Therese vilket är väldigt kul :) Igår var vi en runda i sölvesborg och sen var vi en snabbis hos Sofie i Karlshamn för hon skulle hämta kläder. Efter det så blev det hem till Valje och göra oss i ordning för vid 17,30 så skulle vi hem till Emelie för att hon hade kalas eftrsom att hon fyller 20år på tisdag. Där bjöds det på bland annat mat, lite tårta och dricka på det. Mycket trevligt. idag har jag inte en aning om vad som händer, kjag och Sofie ska i allafall sola en stund nu när det är så fint väder. Aa nu har jag i allafall uppdaterat mig lite. Ses!

060809

Hej!

Igår började dagen med att Filippa kom så åt vi lite god frukost, sedan åkte vi en lite runda till öb. Efter vi vart där så stjudsade hon mig till Valje där Therese och Sofie var. Vi åkte vidare till huset i bromölla för att mäta och fixa lite och sen blev det av till Ikea. Blev inte så mycket saker men iaf lite smått, mest till köket. Efter det så hände det väl inte så mycket mer. jag kom hem, lagade lite mat och sen blev det tvn som det brukar bli nu på kvällarna. 'Finns dock inte så mycket annat att göra. Idag Följde jag med Filippa till Kristianstad igen för hon skulle till Biltema och lite så. Måste bara säga att det är förjävla varmt ute men man ska ju dock inte klaga nu när det väl är fint. Hoppas bara på att vädret håller i sig i allafall till skolan börjar vilket är om 2 veckor! Nu väntar jag bara på att Sofie och Therese ska komma hem från Hässleholm så att jag kan gå bort till huset och vara lite social med dom. Aa sen finns det inte mycket mer att säga så vi ses!

040809

Hejsan!

Vet att jag kan vara lite seg med uppdateringen men det är för att Ante har satt tvn som datorskärm igen och det betyder att jag knappt kan sitta vid datorn eftersom att så fort han kommer hem så ska tvn på. Om han då inte ska göra något annat. För övrigt så har jag inte gjort mycket alls, var och handlade lite med Filippa igår bara sedan blev det tvn med Ante. Nu vaknade jag för en stund sedan så ska snart äta lite frukost vilket är, tunnbröd med mjukost, en kopp kaffe och en ciggarett till det. Senare idag vet jag inte vad som händer, om mamma inte är hemma så ska jag åka hem och hämta förhoppningsvis resten av mina saker. Så jaa vi får se. Men nu ska jag fixa frukosten. Ses!

010809

Hej!

igår var det fest hemma hos mig villket var mycket trevligt tills det led mot sitt slut. Orkar inte skriva ner allt kan bara säga hur tacksam jag är för dom underbara vänner man har och för att jag har den absolut bästa pojkvännen. För övrigt så bor jag hos Ante nu. Idag har jag inte gjort någonting alls, har bara kollat på tv, suttit vid datorn och sovt. Nu är Ante och fiskar i Näsum så får väl se när han kommer hem. Förhoppningsvis så kan jag somna snart för jag är så hemskt trött men inte fan för att jag kan sova. Men nu är den eviga reklamen slut så ska fortsätta med att kolla på Criminal minds. Ses!

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0