28 Maj 2010

Hej!
Kom nyss hem från skolan, sjukt dåligt väder ute idag. Hoppas på att det blir fint imorgon. Ikväll blir det nog bara till att kolla på film hela kvällen. Behöver ju inte ha dåligt samvete heller eftersom att det regnar.

27 Maj 2010

Hej!
Var någon dag sen jag skrev nu men har inte haft tid. igår så var jag och Cornelia inne i stan på informations möte eller vad man ska kalla det. Det gäller det ena jobbet som sommarlovs entreprenör. Sen gjorde jag inte mycket mer igår. Idag hade vi sovmorgon dock tog jag fel på tiden så fick upp ur sängen, slänga på mig kläderna och springa till bussen. jag hann som tur var. kom hem halv 2 idag eftersom att jag skulle vara hemma lite innan jag och Cornelia åker till stan för ännu en möte. Det är sjukt drygt och sitta där men ja man måste. Ska vara där tills 20;45 idag. och jag gillar det inte. JAAA jag fick också reda på att jag ska JOBBA på lördagen under SWEDEN ROCk. Men jag tror att jag kommer att lösa det hyfsat bra. Får väl vara någorlunda nykter och ta cyklen till lagerbergs. Är ju inte så långt. Får betalt i alla fall!!!


Slänger upp en gammal Rock bild för att jag är så jävla taggad!!

24 Maj 2010

Hej!
Sitter i Tyringe och pratar med Helen och Liv. har klippt och lite så. Imorgon är det redovisning på bild & form. Har dock inte min mapp med mig så får se om jag överlever. Men ja sen efter skolan så ska jag & Filippa in till stan. Ska handla skor om jag hittar några.

23 Maj 2010

Hej!
Fredagen var lugn, gjorde i stort sett ingenting. Igår så var vi vid ån, gillade, fiskade och drack lite öl i det fina vädret. Sjukt mysigt om man bortser från alla myggbett. Idag har jag vart och klippt en tjej som jag ska göra balfrisyr på nästa söndag. Vi har grillat och fiskat och nu ligger jag på soffan och ska inte göra någonting mer idag.

21 Maj 2010

Då var sista skoldagen avklarad denna veckan. Vi red på idrotten villket var kul. Det är också därför jag kom hem tidigare eftersom att vi var i Olofström. Nu gör jag inte mycket sitter och kollar på förhäxad. Väntar på att alla andra ska komma hem och sen ikväll så ska vi hem till pappa och grilla. Ska bli en lugn helg har jag bestämt. Och fy vad jag blir deprimerad av detta vädret, när jag kom till Näsum så åskade det. Och jag som ville ha fint väder. Typiskt!

20 Maj 2010

Ledig idag så vaknade klockan 09;00. Gick ut och solade i det fina vädret. Fick använda min kokos olja för första gången sen jag köpte den i sommras. Måste ju säga att jag har fått lite färg ;D Tog en paus och cyklade forsarundan med Buddy. Sen tillbaka till solandet. Nu ska jag snart äta lite frukost som jag inte hunnit med. Fy fan vad skönt med fint väder, som jag har längtat! Vet inte riktigt vad som händer sen. Ska nog bara njuta av det fina vädret och ikväll ska jag plugga.


Ännu ett jobb i sommar

Känner att pengarna kommer att rulla in i sommar, fick nyss ett samtal från lagerbergs så ska jobba där också i några lördagar. Visst lördagar är kanske ingen hitt men det är ju bara på förmiddagen så jag överlever. Känns skönt att gå från att inte haft något alls till typ 3st :) Men nu får det räcka, lite sommarlov måste jag ju få ;)!

19 Maj 2010

Hej!

Igår så var överraskningen en picknink vid havet, sjukt mysigt. Hade lite tur med vädret måste jag säga. Kom hem från skolan för ca en timme sedan. Har tränat lite på crosstrainern, lite duktig får man väl vara. Nu vet jag inte riktigt vad som händer, hade tänkt laga lite mat men är dock lite för tidigt för det. Så får väl göra bildspelet till bild & form redovisningen som är nästa vecka. Då har jag det klart i alla fall. Imorgon har vi ingen matte så nu hoppas jag på att vi inte har någon svenska heller så att jag kan vara hemma och slappa hela dagen lång imorgon. Dock så måste jag plugga matte men det kan jag kanske leva med.


18 Maj 2010

Hej!

Tisdag idag och solen skiner. Det är för tusan 38 grader på soldäcket här hemma ;D Men vad hjälper det mig när jag måste sitta inne och plugga, surt! Yes och lilla Karolina har två sommarjobb i sommar och dom krockar med varandra. Härligt! Men ringde nyss in till Bromölla kommun så ska ringa in dit igen imorgon. Hon trodde att hon kunde ordna det. Hoppas verkligen det. Annars går allt åt helvete. Ja nu är det bara 3 veckor kvar till Sweden Rock och jag dör av längtan. Hoppas på bra väder! Orkar inte plugga. Måste duscha med och sen kommer Ante och hämtar mig klockan 17;00. Vet dock inte vart vi ska eftersom att det är en överraskning. Ja vi får väl se vad han har hittat på! Imorgon är det skola igen och det känns skönt att vi slutar tidigt.

Fy vad 3 år har gått snabbt!

17 Maj 2010

Hej!

Har inte hunnit uppdatera i helgen för det har vart fullt ös. I fredags så fyllde Ante 20år så då vart det fest här hemma. Det var kul och jag ska försöka få tag på bilderna ;) På lördagen fortsatte festandet med en överraskningsfest för moster som fyllde 40år och kusin som fyllde 20. Det var kul. Alltid lika kul att göra något för folk som uppskattar det. Där bjöd dem på godaste smörgåstårtan någonsin. På söndagen så hände det inte mycket. Var helt slut och denna dagen började med huvudvärk och slutar med tvn. Jo igår och idag så har jag övningskört med älskling och det är läskigt men kul :D haha börjar få koll på det nu! Stolt är jag. Kanske blir det mer körande imorgon vad vet jag? Imorgon har jag och älskling 3årsdag så då ska han överraska mig med något. Spricker av nyfikenhet!

Så Antonia nu ska jag bli bättre på att uppdatera igen lovar ♥

12 Maj 2010

Dagen började med en försovning! Sen var det nationellt prov i matte och det var svårt så in i. Hoppas att man får ett G i allafall. Nu sitter jag hemma hos Liv i Tyringe har nyss klippt henne och Helen. Håller på med maten så snart ska vi äta. Gott!

10 Maj 2010

Hej!
Helgen har vart trevlig. Var på Skånesdjurpark med Anton och Mathilda i lördags och för övrigt så har vi bara tagit det lugnt. Är sjukt trött nu för tiden så undrar bara vad som har hänt med mig. Idag så blir det bara plugg för min del. Permanentprov imorgon och det är inget man hurrar för. Äntligen fått se lite sol idag, undrar hur länge det varar?

A walk to remember

Ligger och kollar på denna älskade film. Har sett den tusen gånger, tröttnar aldrig!

7 Maj 2010

Hej!
idag har jag vart hemma för att jag har en sån fruktansvärd huvudvärk. Men missade inte mycket eftersom att  vi hade hemuppgift på idrotten och den är redan gjort. Fredag idag och det är underbart. Kunde dock vart finare väder, men ja. Idag ska jag inte göra någonting alls. Blir nog till att kolla på film och bara umgås med älskling. Ska nog kanske en runda till hällevik med och hälsa på hans pappa. Ska bli fruktansvärt skönt med en lugn fredag!

17;00

Slutade tidigare idag, tack och lov. Så var hemma vid halv 3. Sen dess har jag bara vilat och sen var jag med filippa och handlade lite. Nu går det unga mödrar på tv. Inte för att jag kollar speciellt mycket på tvn men ändå!

6 Maj 2010

Godmorgon!
Kom nyss till skolan, har extrem huvudvärk och mår illa. Får väl se hur länge jag står ut. Ska i allafall vara på matte lektionen som börjar snart. Igår efter skolan så var jag  och mamma inne i stan en runda. Skulle hämta min mobil som skulle vart klar men nej, jag fick hem den lika söndrig som den var när jag lämnade in den. Telenor suger säger jag bara! och så fick jag världens finaste och största ros av älskling med.

Har dock ingen bild att ladda upp
så det får bli en gammal bild på älskling.



4 Maj 2010

Jaha då var vi redan inne i Maj. Sjutton vad tiden går snabbt. Tycker att det är mycket som händer i Maj månad. Älskling fyller 20år om två veckor. Sen är det Robin med som fyller 20år och alla andra som fyller år i Maj, så ja det är fullt upp känns det som. Alla nationella prov är igång för full rulle. Idag blev sista engelska provet avklarat i allafall, så nu är det bara matte och svenska kvar. Men ja vi får väl se hur det kommer att gå.. Idag hade vi styling på bild och form lektionen, lite kul faktiskt. ikväll så är det Desperate houswives och Cougar town som gäller! Imorgon så har vi fotbollstunering i skolan villket jag dock inte ska vara med på. Men får väl åka dit som åskådare.

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0