Pusss

Hej!
Sitter i Näsum nu och spelar kort med Filippa. Ja så kort sagt så kommer min kväll att spenderas här!

19 Februari

Hej! Det kanske är dags att uppdatera lite?

Sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja. Vilket är ett tillfälle att sitta vid datorn eftersom att jag aldrig har ork till att sitta vid den hemma. Idag så slutar jag tidigt som jag gjort dom två senaste dagarna. I tisdags så var det tävling och det gick faktiskt bra fast att jag inte tyckte det under tävlingens gång. Kom 2:a. Kan Ju passa på att säga grattis till Rebecka som vann hela tävlingen. Som Andra pris så fick jag hårprodukter, viklet jag älskar!
Idag vet jag inte vad som händer men imorgon så blir det till att hjälpa till och ränsa och så inför flytt. Ska ändå bli trevligt tycker jag :) Idag  vet jag dock inte vad som händer. Kanske klippa Alexander efter skolan. Får se vart denna dagen för mig.

12;07

Hej mitt namn är Karolina
och hela mitt huvud bankar..
Jag vill hem!

11 Februari 2010

Tjo :)

Kan ju börja med att lägga upp någon liten bild från i lördags :)



Och sen var vi ju i Kristianstad igår på frisörvisning eller vad man kan kalla det :) Så tänkte lägga upp några bilder där ifrån med!

Dom fick in två stycken hårmodeller som dom skulle klippa lägger upp en av dom.



Sedan hade dom fixat håret på några mammor..



Sedan så hade dom gjort lite frisyrer...



En annan hårmodell som fick håret klippt..


Bröllopsfrisyr.


Avslutning...



Så nu ska jag ha matte. Ses!


9 Februari 2010

Hej!

I lördags var vi hemma hos Linnéa och åt lite mat och festade lite. Och det var super trevligt :) I måndags så hände det inte så mycket. Gick igenom ett nytt klippsätt i skolan och lite så. Sen var vi i Näsum en runda med. Idag så ska halva klassen ha hårmassage klockan 18;30 så blir en fullspäckad dag känns det som. Sen efter det så ska jag och älskling hem till hans mamma och hälsa på och prata lite :) Och imorgon så ska vi på frisörvisning, där dom ska representera nya hårfärger så det ska bli kul :) Ska ladda upp bilder från i lördags med så fort jag får tid :) Och eventuellt kanske bilder från imorgon om jag tar några :)

5 Februari 2010

Hej!
Kom nyss till skolan så sitter och väntar på att engelskan ska börja. Vilket jag hoppas aldrig händer. Ska ha powerpoint redovisning och det kommer inte att gå bra för tala engelska är inte min grej. Sen i eftermiddag så ska vi åka längdskidor ska faktiskt bli kul att prova, + att det är bra träning ;)!
Tänkte även lägga ut en bild tillägnad till Linnéa Olsson som fyller 17år idag! Grattis gumman<3
Och imorgon firas hon med god mat och alcohol (y)

4 Januari 2010

Hej!

Slutade tidigare idag, otroligt skönt. Fick reda på provresultatet i matten, fick +G som tur var. Trodde jag aldrig. Nu sitter jag i Näsum och kollar på någon lustig film. Händer nog inte så mycket idag om jag ska vara ärlig.

Igår så stannade jag kvar på verkstan i skolan och fixade på min frisyr som jag ska tävla med den 16/2. Ola hjälpte mig mycket och det ska han ha ett stort tack för. Tror att det kommer att bli bra detta. Kommer ta bilder sen så att ni får se från första resultat till sista. Var lite skeptisk ett tag om det här med tävling. Men det kommer nog att bli kul. Ser inte det så allvarligt mer som en kul grej.

2 Februari

Hej!

Sitter i skolan och har bild och form. Har ändrat min blogg lite som ni kanske ser. Ska försöka ta tag i mitt liv och fixa den redigt någon dag. Men just nu längtar jag bara tills klockan blir 15;15 så att jag kan få åka hem. Sen ska jag och älskling nog in till stan och hämta klockan som äntligen är färdig. Sen ska jag följa med honom till vårdcentralen så att han kan kolla sin rygg som han skadade igår. Och ikväll så händer nog inte så mycket. Förhoppningsvis så finns det lite tid till städning!

Karolina

Hej detta är ett test!!!

1 Februari 2010

Hej!

Sitter och lyssnar lite på musik och gör inget speciellt. Slutade tidigt idag så åt lunch med Ante och Thomas. Har ringt till lagerbergs med så får väl se om det blir något sommarjobb. Hoppas på det! Senare idag så ska vi hem till Näsum och lite så. Ska nog färga håret med, det har blivit ljust nu men har gula toner och det är inte fint. Så får väl se om vad man kan göra åt saken. Ska klippa Filippa med. Sen vet jag inte vad som händer.

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0