090929

Hej!

Jaga då var det måndag igen och då betyder det att jag gick upp tidigt i morse, gick mellan buss och tåg i den nu mera mörka och kalla morgon. Ush säger jag bara! Efter skolan så handlade jag lite mat med Therese sen blev det Kristianstad med Ante och Johan en snabbis, sen hem och laga mat. Nu ligger jag i sängen och kollar på Idol :) Förhoppningsvis får jag mitt Sims 3 idag ;) Imorgon så ska jag nog till doktorn efter mycket tjat från mamma och Ante. Så blir ingen skola för mig imorgon, så får se om jag får en tid. Nej nu ska jag fortsätta kolla på Idol. Ses!

090928

Hej!

Kan ju börja med att berätta att lördagen spenderades med Ante, Fredde och Blissing hemma hos Emelie som hade fest. Min söndag spenderade jag med Ante framför ett per filmer. Fredde var också med ett tag villket var trevligt. Kan ju berätta att jag har hundhår i hela lägenheten eftersom att lilla Gun sov hos oss inatt men det är inget att klaga över, det är ju trots allt Ante som ska dammsuga ;) Idag blir det bara till att ta det lungt, åka en snabbis till Näsum så att mamma kan skriva på min lapp så att jag kan få mina saxar imorgon. Sen blir det bara godis och mys med Ante och självklart Idol! Ses!

090926

Lördag idag då ja. Har inte en aning om vad som händer denna dag än så länge. Ante är och jobbar och jag har inte en aning om när han kommer hem och håller mig sällskap. Är dock väldigt rastlös, det är ju inte så att man kan ut och gå heller för vädret växlar ju heöa tiden så helt plötsligt öser det ner, märks att hösten är här... Just nu ligger jag i soffan och kollar på film. Av alla filmer vi har så fick det bli Twilight ännu en gång. Fråga mig ej varför!
Kommer säkert att uppdatera sen om vad som händer idag, om det nu händer något. Ha det bra, ses!

01;000

Hej!

Idag blev det en runda till Fredde för att Ante skulle byta olja på bilen. Efter det så blev det en snabbis till Näsum för att hämta min mobil, ja jag säger bara åhh vad mobilen funkade. Fick en helt ny mobil men hade kvar mitt gamla batteri som doch är fuktskadat och helt cp så har inte funkat men nu gav jag den en smäll och helt plötsligt funkar den :S Aja får väl se hur länge den funkar. Resten av kvällen spenderades i allafall med Ante, Blissing och Fredde, har kollat på film och ätit för mycket godis. Själv är jag väldigt trött nu så jag ligger i sängen medan Ante och Fredde ligger kvar framför tvn och kollar på tv. Nu blir det väl till att sätta på någon film på datorn eller något och försöka sova. Godnatt!

090925

Hej!

Ligger i sängen framför datorn och tvn och tar det allmänt lugnt. Har försökt fixa lite på min blogg med blir dock inte så bra men får försöka fixa det en annan dag, orkar inte nu. Idag vet jag inte vad som händer men an glad nyhet är att min mobil är äntligen klar så mamma ska in till stan och hämta den idag. Idag blir det väl till att umgås med Ante men har inte en aning om vad vi ska göra. Vi får väl se vad som händer ikväll. Nej nu ska jag spela lite Need for speed. Ses!

23;22

Nu börjar det bli dags för att stänga av datorn och somna. Bara det att jag inte är speciellt trött eftersom att jag har vilat hela dagen. Mår dock fortfarande illa så blir nog till att stanna hemma imorgon med :/ Är trött på att vara sjuk och fortsätter det så får jag väl ge med mig och åka till doktorn i allafall! Jaha imorgon är det fredag och förhoppningsvis har jag vilat klart då så att man kan hitta på något. Var ju sjuk förre helgen så då blev det ju bara sängen för min del. Så fruktansvärt tråkigt! Aja ska väl stänga av datorn nu så säger Godnatt!

090924

Hej!

Ännu en dag spenderas hemma i sängen och jag måste säga att det är så fruktansvärt tråkigt. Vakndade runt 12 tiden och sedan dess har jag inte gjort något annat än att kolla på tv och sitta vid datorn i stort sett. Nu ligger jag fortfarande i sängen och kollar på The Tyra Banks Show. Denna gången handlar det om mörka tjejer som skäms för sitt naturliga hår, dom vill ha "en vit tjejs hår". Vissa mammor rakpermanentar sina 3åriga barn, dom skäms för barnen bara för att dom har en "mörks tjejs hår". Detta är ju sjuk! :O Mammorna påverkar sina barn något så fruktansvärt mycket. Lite hemskt att barnen blir mobbade! :O Men men nu ska jag kolla klart på programmet sen in i duschen och sen börja med maten. Sen blir det mys med älskling resten av dagen. Ses!

Vetrinären

Ja då ska jag och Bossen snart till vetrinären, Therese kommer om en timme och hämtar oss. Säger bara att nu är det väldigt bra att han vill använda sin sele. Senare så kommer Liv och då ska vi plugga. Sen blir det till Näsum och sitta barnvakt! Men nu ska jag gå och fixa lite mat. Ses!

090922

Hej!

Ja då var det tisdag igen då. Skolan började med permanentrullning villket inte gick alls bra för min del idag. Andra lektionen satte vi bara i de kammar/borstar i väskorna som vi dock inte ska få fören nästa vecka. Lite jobbigt med tanke på att vi inte får börja klippa fören vecka 42! Nu ligger jag hemma och kollar på That '70 show och sitter vid datorn. Är såå fruktansvärt trött så kanske blir till att sova en stund. Imorgon blir det nog ingen skola för mig, är fortfarande inte riktigt frisk (vet faktiskt inte vad det är för fel) Men det var inget farligt + att vi har bara information imorgon i skolan så jaa. Och imorgon klockan 10.00 så ska lilla Bossen till vetrinären och kastreras så det blir tratten för hans del. Aja men ska lägga ner datorn nu tänkte jag. Sees!  

090921

Hej!

Ja då sitter man i skolan och ska snart ha datorkunskap om ja exakt en kvart. Kul! Trodde först att vi skulle få åka hem nu eftersom att läraren är sjuk men nej då, vi ska ha en vikarie. Själv kan jag ju inte påstå att denna lektionen är så viktig, jag menar vem kan inte med word och PowerPoint? Men aja sånt är livet.  Idag blir det hem en snabbis och ikväll ska jag till Näsum och sitta barnvakt. Kom nyss på att för dom pengarna så kan jag färga håret imorgon istället för på fredag, yaay ;D Denna gången så blir det brunt eftersom att jag inte orkar färga håret två gånger i veckan. Plus att jag faktiskt kan tänka mig brunt :) Men ja vi får väl se hur det blir, kan inte se ut så i huvudet som jag gör nu!


För övrigt så tänkte jag bara slänga upp en bild på vår lilla katt Bossen som har något allvarligt fel

Söndag

Hej!

Denna helg har blivit otroligt lugn eftersom att jag har vart sjuk igen. Vet ej vad det är som är fel.. Även idag har jag tagit det lungt och bara kollat på film i stort sett, men det är ju standard på söndagar. Var och handlade en runda med Sofie och Therese med innan och resten av kvällen kommer bara att bestå av film och datorn. Imorgon är det måndag igen och det gillar vi inte för då är det dags för skolan igen. På torsdag ska vi ha matte prov i skolan och just  nu känns det inte som om det kommer att gå alls bra. Det positiva med det hela är väl i såfall att jag inte behöver ta tåget förens klockan 09.00 den morgonen. Men ja nu ska jag övertala ante att han fixar sims 3 till mig så att jag har ett spel att spela :) Ses!

090919

Hej!

Idag har jag enbart tagit det lungt än sålänge. Blev en lugn kväll igår, orkade inte göra någonting. Börjar undra om det är något fel på mig eftersom att jag dock har blivit sjuk igen, mår verkligen inte bra! Räcker det inte med att jag hade feber förra veckan? :S Aja nyss så läste jag iallafall ut min bok och jag bara längtar efter den tredje boken. Tycker dock att första var bättre än tvåan menmen. Idag vet jag inte vad som händer, hoppas på att jag mår bättre ikväll men det tvivlar jag starkt på :'/ 
                                                                      

Måste bara tillägga att Telenor är världens segaste och det stör mig så in i.. Har fortfarande inte hört något om min mobil! :@

P.S

Måste bara berätta att jag har äntligen lärt min lilla katt att gå i koppel, jag är bäst! Haha glömde skriva det innan ;D

Fredag!

Efter att jag kom hem från skolan så har jag inte gjort någonting i stort sett. Blir nog en lugn kväll som det ser ut nu. Kollade nyss på Idol i brist på annat och nu blir det väl till att ladda hem någon bra film. Får se om det händer något senare ikväll men tror inte det. Plus att jag är sjukt trött! 

       

090918

Hej!

Då sitter man i skolan och har engelska nu då. Säger bara äntligen är det fredag, har dock inte en aning om vad som händer. Igår gjorde jag inte mycket, var och solade en stund med Filippa sen blev det Idol och mys med älskling. Nej nu ska jag gå och äta lite frukost. Ses!

090915

Heej!

Igår var det då måndag och då hjälpte Sofie mig med att städa lite där hemma sen blev det bara till att at det allmänt lungt. Idag har vi haft typ prov på långhårsuppsättning och jag blev inte särskillt nöjd, hade verkligen ingen fantasi. Nu har vi hantverksorientering sista lektionen och sen blir det hem och ta det lungt, laga lite mat och sen ska jag bara ligga framför tvn. Är helt slut och känner mig fortfarande lite sjuk. Är dålig på att uppdatera på grund av att min dator lever sitt eget liv så har inte blivit att jag sitter vid datorn så mycket..

Söndag...

Heej!

Igår blev det fest för sötaste Lisa som fyllde 18. Hade skit kul så ja, hade helt enkelt en helkul kväll :) Blev att jag och Ante sov hos mamma inatt eftersom att det inte fanns någon möjlighet till att ta sig hem. Nu ligger jag hemma i Bromölla och kollar på tv och sitter vid datorn. Lite senare ska jag iväg och handla lite med Therese sen blir det kinamat och mys/film kväll med älskling. Och imorgon är det skola vilket jag dock inte längtar till. Veckorna går ju så fruktansvärt fort! Aja men nu ska jag kolla lite till på tv sen får det bli duschen. Ses!

090911

Hejsaan!

Jaha då är det fredgag igen, säger bara fy vad veckorna går snabbt. Snart är det måndag igen! Är fortfarande förkyld och febrig så var bara i skolan tills klockan 10, så nu är jag hemma och ska snart sova tänkte jag. Måste ju vara pigg och kry imorgon för då blir det 18års fest för Lisa♥ Ska bli kul :D! Idag vet jag inte vad som händer, om jag orkar göra något dvs.

090909

Heeej!

Idag har jag  vart sjukt trött. Villken tur att vi slutar kvart över 11 på onsdagar säger jag bara. Efter skolan så följde jag med Filippa en runda till ÖB sen åkte jag hem och satte igång med att tvätta och plugga. Är i allafall klar med matten och snart svenskan, nu är det bara engelskan, men om jag ska vara ärlig så orkar jag inte! Har vart sjuk hele veckan men på grund av att jag inte har tid att vara sjuk varken i skolan eller något annat så har jag tvingat mig till att gå till skolan. Men blir det inte bättre imorgon så får jag väl ge mig. Det är bara så sjukt tråkigt att vara sjuk! Aja men nu ska jag plugga vidare på svenskan, är på en uppgift som inte går att skriva något om helt ärligt, håller på att skriva om källkritik och den sida jag ska skriva om nu har ingen fakta om sig själv och den förra gick dock inte att gå in på! Woho säger jag bara...

090908

Hejsan.

Igår blev det till att plugga hemma hos Sofie efter skolan. Efteråt så kom Ante och då blev det pizza som belöning ;) Kom hem vid halv tio tiden så då blev det film sen sova. Idag blir det Näsum efter skolan, först till mamma och sen sitta barnvakt åt Tilde och Viggo. Nu sitter jag i skolan och har hantverksorientering och slutar inte förens kvart över tre!

090906

Igår blev det lite drickande hemma hos Linneá och det var riktigt kul :) Idag har jag inte gjort ett dugg, Ante är hemma hos Blissing och jag har kollat/kollar på film. Just nu kollar jag på En shopaholics bekännelse och det är faktiskt bra. Sen när Ante kommer hem så blir det förhoppningsvis bara mer filmer och mys. Är dock riktigt sugen på chips och dipp, riktigt längesen nu. Ja man får unna sig gotte på söndagar! Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Ses!

090905

Heej!

Igår hände inte alls för mycket. Var i Kristianstad på kvällen och lite så, inget speciellt. I morse vaknade jag klockan 07,00 av denna jävulska nya väckarklocka som Ante har införskaffat sig. Så nu är han och jobbar så får väl se när han kommer hem. Ikväll så blir det kanske hem till Linnea och dricka lite. Annars har jag inte en aning om vad som händer idag. Nu på morgonen så har jag vart duktig och börjat lite på ett svenska arbete men kom på rätt snabbt att det är absolut inget som jag vill göra en lördag!Så nu blir det datorn och en dåligt film på tv som jag redan sett tills Ante kommer hem. Ses!

Äntilgen fredag!

Ja då var det äntligen fredag igen och det känns så sköönt. För övrigt så sitter jag i skolan och har engelska och det är dock inte kul! Sen blir det lunch och efter det blir det idrott som dock är det värsta ämnet som finns. Idag blir det väl till att umgås med älskling, så får se vad som händer denna fredagen. imorgons så blir det förhoppningsvis lite drickande hemma hos Linnea ska bara övertala Ante. Men jaa vi får se hur det ska gå!

Från blondie till rödtott!

Japp allihopa, Karolina Tarakkamäki tog det stora steget att äntligen våga färga håret rött! Älskar färgen men måste nog vänja mig vid det ;) Dock så cpar bloggen så bild kommer senare ;)

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0