14;58

Sitter och kollar på Big Brother live och målar naglarna i brist på annat. Fast ändå rätt skönt att bara ta det lugnt. Blir nog inte så mycket gjort ikväll heller. Imorgon är det lång dag i skolan och det ser jag inte fram emot alls!

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig



/Karolina

30 Mars 2011

Godmorgon säger jag då!

Vaknade för en stund sedan. Tog mig en rejäl sovmorgon eftersom att vi är lediga idag. Och det känns hur skönt som helst. Nu sitter jag i köket och dricker lite kaffe och vaknar till. Funderar på att chocka mig själv och ställa mig på crosstrainern som står och dammar där nere? Ja vi får väl se. Igår var det en lång dag och jag somnade så fort desperate housewives och Cougar town var över.



/Karolina

29 Mars 2011

Godmorgon!

Nu ska jag snart bege mig till bussen. Ska ha praktik idag. Kul men det blir en lång dag. Slutar klockan 6 och efter det så blir det till att åka till Sölvesborg för att fira Sofie. Sen ska jag bara hem och lägga mig. Lediga imorgon och det känns kanon!

/Karolina

28 Mars 2011

Hej!

Ja då var det muntliga nationella i svenskan avklarat och det känns skönt. Pluggade som en galnong igår, dock inte alls för lätt för Ante skaffade Big Brother live igår och det går ju bara inte att inte titta. Somnade dock inte fören fyra i morse. Nu dricker jag en kopp kaffe och ska snart bege mig till Kyrkhult och ta en kopp kaffe med Robin. Ja och ikväll händer det nog inte allt för mycket.



/Karolina

27 Mars 2011

Hej!

Helgen har vart lugn. Igår var jag och Ante i stan, köpte en skinnjacka och en jumpsuit på BikBok. Sen hälsade vi på Liv och Antonia en stund med. På kvällen satt vi barnvakt och kollade på Big Brother Live. Och idag blir det bara plugg. Måste öva på min redovisning inför nationella provet i svenska som jag har imorgon och jag vet inte ens vad jag ska säga? Låter ju kul va?


Hittade ingen bild på jackan menmen.

/Karolina

25 Mars 2011

Tjo!

Sitter och har naturkunskap nu och vi är äntligen klara med vårt arbete. Tycker helt klart att vi borde få sluta nu. I eftermiddag så har jag nationellt prov i engelska, inte allt för kul. Så får väl se hur det går. Om vi får sluta tidigare på engelskan så skulle det gjort min dag. Efter skolan så ska vi till vetrinären med Daizy stackarn för hon har fått urinvägsinfektion. Efter det så blir det nog en runda till stan. Måste leta upp en skinnjacka. Annars vet jag inte vad som händer idag. Ses!

/Karolina

17;50

Hej!

Jag är dö hungrig och maten är inte klar på långa vägar. Varför bestämde jag mig för att laga soppa just idag? Ja det kan man ju fråga sig. Tråkigt väder är det ute nu, mulet och blåser somfan. Ja jag har städat lite i dag och så, har ju för fasen ingenting bättre för mig och då är det illa! Skönt att jag får pengar på fredag så att man kan leva lite igen.
/Karolina

23 Mars 2011

TjoTjo!

Idag tog vi det tidigare tåget för att åka till Karlskrona och kolla på en rättegång. Väl framme vid rättegången och alla hade satt sig ner, ja då dök inte den åtalde upp. Så rättegången avslutades och vi fick åka hem. Kändes sjukt onödigt att ta sig dit. Plus att jag blev faktiskt lite besviken ville ju se hur det går till på en rättegång. Kan alltid vara bra och intressant och veta. Ja så jag var i bromölla vid 11 så jag körde till Ante och hälsade på honom lite på jobbet och hämtade Daizy. Nu sitter jag och dricker lite kaffe och tvättar för full. Tvätthögen bara vägrar att försvinna helt seriöst. Imorgon har vi egen hårvård al day long. Äntligen som jag längtat, behöver verkligen färga mitt hår.
Bilderna från i lördags ska jag försöka lägga upp idag, hoppas på att cindie skickar dem idag!

Karlskrona Tingsrätt




/Karolina

I will follow you in to the dark

Hej!

Ja sen jag kom hem så har jag lagat mat, tvättat, städat nedervåningen och nu tänkte jag börja med övervåningen. Helt sjukt tråkigt men det är ju ett måste. Ska nog sätta på en kanna kaffe med för det sitter ju aldrig fel. Speciellt inte en seg dag som denna. Är dunder trött. Nu börjar solen visa sig lite iaf, något positivt. ikväll ska jag antagligen till Jämshög och klippa Per och Carina och efter det ska jag se om jag kan hålla mig vaken till Big Brother. Imorgon är det praktik och det ser vi fram emot. Måste bara få kunder!!!





I torsdags gjorde vi lite svinrygg i skolan.


/Karolina

21 Mars 2011

Hej!

Sitter i skolan och har förberedelse inför det muntliga nationella provet i svenska B som jag har nästa vecka. Jag förstår inte allt för mycket men för hoppnigsvis tillräckligt för att jag ska kunna redovisa nästa vecka. Nu har jag iaf skrivit klart mitt PM och det blev väl helt okej. Nu återstår det bara det värsta, redovisningen! Svårt att veta hur man ska prata, om vad exakt man ska prata om, och framför allt, komma ihåg allt!
Nej nu är det bara en timme kvar tills jag ska bege mig till tåget. Dock har jag inte allt för mycket att göra fram tills dess. När jag kommer hem så hoppas jag på sol. Sen måste jag tvätta, tvätthögen är gigantisk och  jag måste börja någon stanns. Ja det var väl allt för mig såhär långt. Ses!


Daizy

/Karolina

20 Mars 2011

Hej!

Gårdagen var jätte kul. Dock var det lite surt att vå bana gick sönder hela tiden. Vid halv tolv så körde jag Filippa och Frida till Kristianstad. Efter det blev det lasses kiosk och sen hem. Jag var sjukt trött så somnade i stort sett direkt när jag kom hem. Idag är det söndag och jag är lite smått rastlös. Bilder från gårdagen kommer så fort Cindie har skickat dem. Nu har jag nyss ätit lite äggmacka till frukost och funderar på om jag ska kolla lite på Big Brother. Med tanke på att jag har missat så mycket denna veckan. Ses!

/Karolina

19 Mars 2011

Hej!

Var uppe i tid idag och det änns skönt. Helgen känns så lång när man går upp tidigt. Hjälpte mamma och Ante med att slänga saker och så idag. Sol har vi med haft och det var så skönt, den lilla stund det varade. nu har jag nyss duschat och ska snart fixa mig lite och äta och så. Frågan är bara vad man ska ha på sig idag? Sen ikväll blir det bowling och det ser jag fram emot. Och eventuellt blir det väl att jag är nykter idag och är chaffis. Yes det var allt för mig. Ses!

Minnen;)




/ Karolina

Tråk

Sitter på engelskan nu och har ingenting att göra. Och vi får inte sluta fören 15.15. det suger verkligen. Så nu sitter vi och kollar på Vänner. Förhoppningsvis så blir man på bättre humör när man kommer hem och har fixat sig lite och så. Dock ska jag inte göra alls mycket ikväll som det ser ut nu.




Lite bilder sitter väl aldrig fel.

18 Mars 2011 Äntligen fredag!

hej!

Har haft naturkunskap nu på morgen och den är äntligen slut nu. Så jag ska gå och äta lite frukost. Lång dag i skolan idag och jag har ett litet hopp om att vi får sluta tidigare. Och ja det är så hemskt att det har kommit snö igen. Vill inte ha vinter mer! Ikväll ska jag nog inte göra så mycket. Imorgon blir det bowling och det ska bli kul. Evigheter sedan jag bowlade nu känns det som. Nej frukost nästa, ses!

16 Mars 2011

Hej!

Onsdag idag och halva skolveckan har gått. Igår var det praktik och det var kul. Denna dagen började inte bra, försov mig så in i helvete. Sen var jag tvungen att tanka, hämta upp liv så att hon kunde hålla mig sälskap. Stressad var jag med. Och tro fan när vi kom till Karlshamn så var det poliskontroll. Men det är ju fint väder idag iaf. Sitter och har praktisk marknadsföring, kollar på rättegångar och så. 

Funderar på att klippa page. Vet dock inte om jag vågar!
 

16;46

Jaha nu har jag ändrat lite på bloggen med. Kändes som att det var ett tag sedan. Klockan är snart fem och jag är sjukt trött. Ante kommer snart hem så ska äta lite mat och så. Ska försöka vara uppe till Big Brother idag. Lite tråkigt att det är så sent. Imorgon är det praktik och just nu är jag inte taggad alls. Men alltid lika kul när man kommer dit. Hoppas på att jag kan få lite kunder imorgon. Sen ska jag och Cornelia antagligen äta kina buffé som hade vart awsome! Nej nu ska jag upp och se vad man kan äta till middag idag. Ses!

Musik

Ja nu är jag äntligen hemma. kom hem för mindre än en timme sedan. Kollar på tv med datorn i knät. Håller på att ladda hem lite bra musik. Dock är det sjukt svårt att hitta nya bra låtar. Tycker att jag har tjatat ut dem flesta jag har i bilen. Ja det blir väl inte så mycket gjort för min del idag, är dö trött. Men har bestämt mig för att inte somna eftersom att man alltid blir så sjukt seg när efteråt. Ge gärna tips på låtar!

14 Mars 2011

Hej!

Sitter i skolan och har svenska. Håller på och
går ingenom inför nationella proven. Och det
känns inte alltför kul. Tråkigt väder är det med
ute man blir ju för fasen deprimerad. Dock är det
skönt att man slutar tidigt idag. Skulle nog inte
fixa måndagar annars. Har ingen aning om vad
jag ska göra när jag kommer hem. Hade verkligen
behövt städa mitt rum... Aja men nu är min rast
snart slut. Ses!

13 Mars 2011

Hej!

Då var det söndag igen och det känns inte roligt alls.
Har inte gjort allt för mycket i helgen, typ kört runt
lite. Nu är ante iväg och handlar något till min bil
så att den kan gå som den ska sen. För hoppningsvis
så fixar han den idag. sen blir det till att åka till pappa.
Ikväll ska jag hem till Liv och Antonia och vara lite
social. Tråkigt nog så åker ju Antonia hem imorgon.
Och tråkigt nog så har jag skola -.-'. Nej nu ska jag
dricka lite kaffe och sen ska jag fixa till mig. Ses!


Köpte nya solglasögon i fredags. Glitter- 90kr

11 Mars 2011

Hej!

Körde till skolan idag och det kändes helbra! Dock är det
inget man kan göra varje dag om man är så pengarstark
som jag är. Nu ska vi snart ha grammatik prov i engelska
som jag började plugga på igår, så önska mig lycka till!
Förhoppningsvis så slutar vi efter provet sen bär det av
hemmåt. Idag vet  jag inte riktigt vad som händer, ikväll
känns som att jag har några roliga alternativ att välja mellan.
så får de vart dagen för mig. Nej nu måste jag plugga. Ses!

10 Mars 2011

Hej!

Nu har jag äntligen KÖRKORT och det känns helt
underbart måste jag säga! Nu ligger jag hemma
dock utan bil och det känns ju inte lika kul, haha.
Får vänta tills Ante kommer hem med bilen. Nej
vila en stund nu känns inte helt fel, vart på helspänn
hela veckan. Ses! :D



/Karolina

7 Mars 2011

Hej!

Jo jag vet att det var sjukt längesen jag uppdaterade. Har inte haft tid alls eftersom att jag håller på med mitt körkort. Vilket går helt okej. I helgen så var det fest och jag hade super trevligt! Första dagen som jag är i skolan på två veckor. Ja dock är det jobbigt att vi slutar kvart över och min buss går sju över. Ska till körskolan och plugga lite tänkte jag. Nej nu vill jag åka, har gjort allt som jag ska göra. Ses!



Saknar sommaren ♥

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0