300709

Hejsan!

Idag har det vart en lugn dag. Umgåts med liv och Ronja, har även färgar Ronjas hår brunt och det blir as nice! Nu dricker jag lite öl och väntar på att Jag och Liv ska gå och möta Linus och Jewe.  Villket är nu. Ses!

290709

Hejsan!

Idag vaknade man tidigt som tusan för att jag skulle fixa öl. Men dock så hade jag inte behövt gå upp så tidigt som jag trodde och hade blivit tillsagd. Aja idag blir det grillning med tjejerna och det ska bli trevligt. Blir väl till att dricka någon öl med när jag får dom, vilket är snart hoppas jag. Ja sen vet jag inte riktigt vad som händer, kommer förmodligen inte orka vara uppe hela natten... På fredag så är det förhoppningsvis fest om jag kan övertala min "glada" mamma. Så ja det återstår och se. Men nu ska jag sätta mig ute på altanen och tända en cigg. Ses!

270709

Hejsan!

Igår var vi allihopa riktigt sletna efter 2 dagars festande. Linn och Lasse åkte med tåget tidigt på morgonen medans jag, Liv och Linus väntade tills lite senare. Åt lite på Mc Donalds medans vi väntde på tåget. Men när vi väl skulle gå till tåget så ringde älskling och sa att han var i Kristianstad så vi kunde åka med honom. SKönt det i iallafall, haha förutom  när jag skulle öppna bilddörren då jag råkade slå upp den rakt i pannan så att jag fick världens bula i pannan! När jag och Liv väl kom hem till Näsum så somnade vi båda två framför tvn. Vaknade vid 20.00 av att Ante kom.. Resten av kvällen så blev det tv tittande och mys med Ante. Aaa och nu vaknade jag för en stund sen för att katten kom och väckte mig, Ante är på jobbet och Liv sover. Haha får väl vecka henne nu. Ses!

Nu kommer bilderna från helgen.








250709

Hejsan!

Då kom man till Tyringe igår och det var trevligt. Kvällen blev det fest hos Pumpsa och det funkade. Idag blir det förfest hemma hos Liv och Antonia med Linn, Lasse, Linus och förmodligen Fredrik. Och sen bär det av till Magnus, ska tydligen komma mycket folk så får hoppas på att det blir trevligt. Anyway nu har jag ej tid att skriva mer, men bilder från helgen kommer senare om jag kommer ihåg att ta några. Ha en trevlig lördag. Ses!

Godmorgon!

Klockan är 07.47 på morgonen och här sitter man. Kunde inte sova för en viss liten Ante puttar ut mig, men han ska ändå snart upp och gå till banken så då kommer jag ta min plats igen och somna in. Förhoppningsvis! Aja nu ska jag ut och röka lite sen är det väl dags att väcka Ante. Ses!

230709

Hej!
Idag har jag inte gjort mycket alls. Vaknade vid två tiden sen kom Ronja och pratade lite. Tog det bara allmänt lungt och nu är jag hos Ante. Blir väl en lugn kväll idag med som alla andra kvällat, haha. Imorgon vet jag inte vad som händer, vet inte om jag ska till Tyringe eller om jag tar det på lördag. På lördag blir det i allafall fest i Tyringe (Y). Aja men ska kolla på tv nu. Ses!

Hej

Jaha då har man vart duktig idag igen genom att cykla forsarundan med Buddy. Sen var mamma och Petri här en liten stund och nu kom jag nästan precis hem från Sören efter att ha passar Tilde och Viggo. Är så fruktansvärt trött så kommer nog att somna tidigt idag. Finns inte så mycket att göra i allafall. Men ska se vad det är för film som börjar på 6an klockan 21,00. Tills dess så blir det Family Guy. Ses!

220709

Hejsan.
Igår så promenerade jag och Buddy upp till Ina för att hämta mammas cykel. Pratade lite med Ina med medans jag var där, hon är ju trots allt påväg hem till Stockholm idag. Suck*. Ja man kan nästan säga att jag och Buddy gjorde premiär på cyklandet eftersom jag dock aldrig har cyklat med honom innan. Men det gick kanon bra. När vi kom hem så lagade jag lite mat och efter det så kom Ronja en stund och pratade lite, lika trevligt som vanligt. Lite senare på kvällen så kom Ante och då blev det tv tittande och mys.♥ Nu gör jag inte mycket ligger i mammas säng och kollar på tv som vanligt. Idag händer dock inte så mycket verkar det som än sålänge iaf. Det ända jag vet är att klockan 18,00 så ska jag bort till Sören och passa Tilde och Viggo någon timme. Sedan får vi väl se vad som händer. Men nu ska jag äta lite lunch hade jag tänkt. Ses!

Always on my mind.

Igår tog jag det lungt, handlade lite med Filippa och på kvällen så åkte jag med Ante hem. Vi kollade på film, drack några öl och hade det allmänt trevligt och mysigt. idag så vaknade jag vid tio i 12 av att Ann ringde, skulle ju färga hennes hår så blev direkt upp och sedan körde Ante hem mig. Efter att jag färgat hennes hår så lagade jag lite köttfärssoppa, blev mycket gott om jag får säga det själv ;) Nu vet jag inte riktigt vad som händer, ta det lite lungt och ikväll så blir det till att passa min älskade lilla Buddy som kommit hem till mig idag och förhoppnignsvis så kommer älskling och sover hos mig inatt..♥

...

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again


 

Lördag..

Hej!

Denna lördagen har vart lugn, var ju på fest hos Sofie igår och det var trevlig till och från. Har inte gjort mycket idag, var hos Sofie en runda med Ante och Simon för att säga hej och hämta lite saker. Ja och jag skulle kolla på film med Ante, Johan och Simon, dom var hemma hos Ante villket jag inte visste något om, alltså jag trodde att dom var hemma hos Simon och Johan i Östad så jag cyklade dit. När jag kom dit så hittade jag ej dom så jag ringde och då berättade lilla Ante att dom dock inte var där så det var bara till att cykla hem igen. Så jag var inte särskilt glad kan jag säga. Nu har jag nyss vart med Filippa och hämtat Kimmo och Emma i Karlshamn. Nu är jag hemma och Liv kom nyss. Snart blir det sängen. Jaa just det ja glömde ju att säga att min mobil är helt SÖNDER nu, åhja! Aja ses!

Bilder 17 Juli 2009















Östersjö!

Idag blir det Party Party hos bästa Sofie ;D   
Förhoppningsvis så kommer jag ihåg att
ta bilder, i såfall så kommer bilder senare.
Ha en trevlig kväll. Ses!

Antonia 17år!



Grattis på 17års dagen sötaste Antonia♥

Torsag!

Då är det torsag idag då, det betyder att imorgon så ska vi till östersjö och ha fett kul. Ikväll så ska vi förflytta oss till Ina och sova där :) Ses!

Onsdag!

Idag har man umgåts med Ronja och Ina.
 Har inte gjort så mycket, tagit det lugnt
och bland annat rökt lite vattenpipa.
Villket var väldigt längesedan.
Men alltid lika trevligt.
Nu blir det filmtittande i allafall. Ses!

Godmorgon!

Då sitter man här i soffan helt nyvaken. En liten Ronja kom och väckte oss allihopa, haha men det var nog bara på så att vi inte sover bort hela dagen. Nu blir det väl lite slapp framför datorn tills man vaknar till så får vi väl se vad som händer en dag som denna...

Hej

Jaha då är klockan kvart över 4 och Felix har nyss åkt hem. Ronja åkte för ett tag sedan. Denna kväll har bestått av mycket skratt och film tittande. Ja en hel trevlig kväll helt enkelt. Nu tittar vi på den bästa filmen någonsin nämligen A walk to remember. Så fruktansärt bra om jag får säga det själv. Blir väll till att sova sen, lite tidigare än vanligt förhoppningsvis. Ses!

Grillning




Nu har vi ätit och lite så, senare ikväll så blir det skräckfilm åter igen. Och ikväll

så är även Ronja med oss :)

Life is painful.

Hej!

Idag blir det grillning med Ina och Liv sedan får vi se vad som händer. Förhoppningsvis så händer det något skojj. Har inte gjort mycket mer än att kollat på film och suttit vid datorn de senaste dagarna. Nu ska jag gå ut och sätta mig och öppna en kall öl. Ses!

Still not sleeping.

Klockan är fyra på morgonen och jag och Liv har nyss ätit lite hamburgare. Vilket är väldigt normalt. Men ska nog försöka sova om 1h och 16min för då är mina jordgubbar klara på Farmville så då kan jag sova länge, haha! Fram tills dess blir det lite tv och lite spel på datorn.

Dark Remains



Tredje skräckfilmen sedan igår. Inte fullt så läskig som den första
men det räckte för att skrämma mig. Lite B- film i det hela och det
var lite synd. Ibland finns det faktiskt inget bättre än rikgtiga rysare,
oavsett hur rädd man blir eller vilka madrömmar man får. Det är väl
lite det som är saken med det hela...

Hej!

Då har man nyss vaknat nu då, gick inte så bra med att hålla sig vaken så nu har man väl vänt dygnet ännu mer. Anyway Liv kommer snart till lilla Näsum och det är  fun! Får väl ta och äta lite och så snart. Men just nu blir det bara lite Family Guy. Så får vi se när jag orkar dra mig ur soffan.  Ses!

Only true love can save you.

Jaha klockan är 6 på morgonen och vi har fortfarande inte somnat! Så det blir nog inget sovande för vår del, känns inte speciellt lönt, haha. Fast jag är riktigt trött nu. Men ska nog spela lite Sims ett tag till (a)..  Imorgon blir det väl ännu en slö dag, finns fortfarande inget att hitta på. Men vi får väl se..
Ses!

The Haunting In Connecticut..



Aaa denna film såg jag och Ina nyss hemma hos mig. Fett läskig!
Den rekomenderar jag verkligen. Haha och vi hade inte ens hemmabio
systemet på (a)... Nej men nu har Ina startart nästa film och det är dock inte
en skräckis. Men mer skräck blir det senare.. Ses!

Lördag!

Idag började jag dagen med att kolla lite på Chuck och sedan cykla hem, alltså 4km. Känner mig lite duktig, nej men lite i allafall :) Idag har jag inte en aning om vad som händer. Mor min åkte till Olofström för en stund sedan och ska spendera sin natt där. Alltså är jag home alone. Vilket är lite smått ensamt faktiskt, får väl se vad Ina gör sen. Nej men nu ska jag lyssna klart på en låt av Tenacious D sedan ska jag nog fixa någonting som man kan äta!

Ses!

Fredag

Hejsan!

Vaknade för en stund sedan och jag börjar ana att jag vänt på dygnet. Inget bra det! Idag har jag inte en aning om vad som händer, kanske en runda till Kristianstad men det känns inte som att det blir av just nu precis, ingen hitt där alls. Hoppas på att det händer något kul denna helgen i allafall. Har ju inte gjort något speciellt än sålänge under detta sommarlovet så får väl se till att det händer något nu. Men ska ner och lägga mig framför tvn en stund till.

Ses!

Godmorgon!

Skulle igentligen vaknat runt åtta tiden i morse men hörde dock inte klockan så vaknade för en liten stund sen. Ska cykla upp till västanå och jobba lite hade jag tänkt, bara inte vädret sviker. Man kan ju undra vad som hände med det? Juli skulle ju bli en jätte varm månad men nejdå. Det är bara regn, regn och åter regn och det gillar vi inte! För övrigt så vet jag inte vad som händer idag, förutom att jag ska ringa till polisen för 3:e gången denna veckan och se om dom fått in mina nycklar. Tror dock inte det men vi får väl se. Aja men ska i alla fall gå ner och klä på mig lite och sedan får jag väl börja trampa mot västanå. Glöm ej att det i stort sett bara är uppförsbackar där! :O

Ses!


Hej!

Ja det var dock ett himla bra tag sedan jag skrev och anledningen till detta är på grund av att datorn har vart sönder och jag har spenderat den mesta tiden hemma hos käraste Andreas. Har dock hunnit med en hel del sedan sist, kan ju börja med att jag jobbade några dagar i sandviken men det avslutade jag. Jag och Ante har skaffat oss lilla Bossen som jag förmodligen lägger upp bilder på senare när jag har tid plus att min mobil ska in på lagning så kan inte lägga in dem bilder jag har. Jag har vart på killebom med Ina, det var trevligt! Man ska ju inte klaga ;) Förutom att jag tappade bort mina nycklar som inte var så lyckat plus att vår dricka blev snodd. Dem två sakerna var ju inte kvällens höjdpunkt precis. Annars har jag inte gjort så mycket, umgåts lite men mest tagit det lungt.
Idag så gick man upp i lagom tid för att följa med mamma till kristianstad för att lämna datorn och såklart när vi var påväg dit så gick biljäveln sönder på sjävlaste motorvägen. Det var ju inte det roligaste man har vart med om. Ikväll så har jag inte en aning om vad som händer, blir nog tvn.

Ses!

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0