28 juli 2010

Tjo!

idag är det inget solväder alls. Visst fint väder men dock är det moln. Så just nu gör jag ingenting alls. Har brist på fantasi så vet inte vad jag ska hitta på. Måste ge mig på en städning idag iaf. inget som jag är speciellt sugen på.

27 Juli 2010

Hej.
i fredags så var vi hemma hos Linnéa som hade förfest till östersjö. Dock var jag bara på förfesten eftersom att jag tråkigt nog jobbar på lördagar. Men det var kul ändå att träffa alla :) I Lördags skulle det igentligen blivit Åhus beachhandboll men eftersom att vädret inte var på min sida så fick det bli film i stället. Så ja nu dom senaste två dagarna har det inte hänt alls mycket. Troligen händer det inte så mycket idag heller. Nu ska jag nog ut och sola lite.


20 juli 2010

Sola Sola Sola.
Ligger ute i solen och läser en bok. Kan livet vara bättre?

19 Juli 2010

Hej!

Idag har vi vart på Tosselilla med Anton och Mathilda, kul var det men vädret kunde vart bättre.
igår var jag, Linn, Cindie, Cornelia och Matilda i Matildas sommarhus i kivik och det var kul. Gjorde inte så mycket. Solade medans solen var framme och sen solade vi lite. ikväll ska vi nog hem till Mathilda och kolla på film med henne och Anton. och imorgon ska jag bara sova ut. ja och på kvällen så ska jag hem till Ann och klippa henne.

lite bilder från i fredags!



Och sen den ända bilden jag har från i söndags. Matilda har fler.





17 Juli 2010

Idag börjar jag med att säga Grattis till min älskade Antonia som fyller 18år idag<3
Dock så är hon inte här och festar med mig utan hon befinner sig i Skellefteå. lite synd tycker jag. ikväll blir det grillning här hemma och sen får vi väl se om det bär av till Kristianstad. Har lite bilder från igår som jag dock inte har lagt in på datorn än. Men det kommer!

15 juli 2010

Hej!

Ja då har det vart killebom med nu och det blev lyckat tycker jag. Nu i veckan så har vi vart på stranden och lite så. Imorgon blir det till Bromölla och grilla lite och dricka lite. Blir nog dess värre inget kristianstad datagarna för min del eftersom att jag jobbar på lördag morgon!

Aja men tänkte lägga upp lite bilder från killebom!


9 juli 2010

Vaknade för en stund sedan. Snart blir det in i duschen och lite så. just nu är det ju fint väder men dock så ser viss moln gråa ut. Hoppas inte att det blir regn då dör jag nog. Eller kanske inte men ändå. Sjukt tråkigt om det regnar. Men kommer nog ha lika kul ändå, har jag ju alltid ;) Skönt att jag inte ska jobba imorgon iaf!

7 Juli 2010

Hej!
Var och städade lite i huset i edenryd idag inför visningen. Efter det så åkte vi in till Therese och gick en runda på marknaden. Sen har det inte hänt så mycket mer idag. Har vart lite duktig och städat och så bara. Imorgon ska jag och Cornelia på avstämningsträff inne i stan med sommarlovsentreprenörerna. Ja sen vet jag inte vad som händer efter det. Hoppas på fint väder så att jag kan sola. Ja sen på fredag så är det killebom som gäller och förfesten är hos Cornelia. Nej nu ska jag ner och kolla på fotbollen.


6 juli 2010

Hej!
Dålig uppdatering var det ja. Men sitter inte vid datorn nu när det har vart så fint väder. Att jag inte har min egen dator kan orsaka lite med. nu när jag har vart ledig så har jag vart på stranden, firat midsommar och igår så spelade vi äventyrsgolf vilket var roligt. hade tänkt lägga upp lite av bilderna från midsommar, dock inte alla eftersom att det är så många. Nu kommer Alle snart så ska klippa han. Senare blir det nog lite bad tror jag.


karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0