Midsommar!

Jaha då var det midsommar igen då. Sitter hemma hos Ina och har nyss öpnnat första ölen, och det tummar vi för (Y). Först blir det grillning här hos Ina och sedan blir det fest med Ante och hans vänner, förhoppningsvis blir midsommar 2009 väldigt trevligt. Nu är grillen klar så måste kila.

Ha en trevlig midsommarafton allihopa ;D  ses!

Hejsan!

Igår så städade jag klart lägenheten, äntligen! Så nu är den skinande ren ;) När jag kom hem så cyklade jag upp till Ina där vi satt och snackade resten av kvällen. Ronja kom också en runda vilket var riktigt trevligt. På natten så skulle jag Ina och Filippa palla jordgubbar men blev dock inte så lyckat, fick med oss fem jordgubbar hem. Haha vi är inget bra på detta alltså. Idag började man dagen med att dammsuga vilket inte är fullt så vanligt, men ja säger mamma nåt å är det väl så! nu har jag och Ina nyss ätit lite frukost framför tecknat på tvn ;) Ikväll så kommer förmodligen Liv och Antonia till näsum och kvällen spenderas hos Ina. Imorgon har jag inte en aning om vad som händer, vill hitta någon ku fest men har inte hittat någon än. Får väl se vad som händer, får väl gå dit Ante tar mig eftersom att jag lovat honom att vi ska umgås. Tänkte lägga upp för och efter bilder på lägenheten, haha! Får ju säga att det är en viss skilnad, eller?

                                       FÖRE!                                                 EFTER!   
      

Sol ljuva sol!

Hejsan! Igår innan jag åkte till Ante så var jag och Filippa uttråkade så vi åkte till skolans grusplan och spelade lite kubb;)
Där blev vi sittandes ett tag och sedan åkte vi till kristianstad en runda och sedan åkte jag hem till Ante och hade det mys! I morse vaknade jag vid halv tio , då jag började städa Antes lägenhet, vilket verkligen behövdes! Kommer förmodligen att visa för och efter bilder. Städade tills klockan halv ett då Filippa kom och hemtade mig, sedan bar det av en runda till Olofström och sen hem och äta. Har suttit ute i solen med mamma och bara pratat. Måste påpeka att det är för jävla skönt med sol, man blir så glad :D Hoppas bara att det håller i sig nu. Nu har jag inte en aning om vad jag ska göra till ikväll då jag ska hem till Ante igen. Imorgon blir det till att stärda klart. Får ju faktiskt pengar för det ;) Nu har jag inte mer att skriva för tillfället.

Ses!



Hejsan!

Igår så umgicks jag med Liv, Ina, Alexander och Jesper. Vi åkte ut till harasjömåla och grillade lite och hade det allmänt trevligt :) Orkade bara inte sitta inne när det var fint väder och dess utom sommarlov. På kvällen så skulle vi palla lite jordgubbar men det blev inte speciellt lyckat eftersom att vi inte hittade några, haha! Idag väckte Buddy mig vid 9 tiden, sedan tog jag det bara allmänt lungt. Nu kom jag nyss hem från Karlshamn där Filippa skulle på möte, så jag följde med som sällskap i bilen. Medans hon var där så var jag hemma hos Sofie och snackade lite skit sålänge ;) Nu blir det väl bara tvn fram tills att Ante slutar jobbet sedan blir det hem till honom. Och jag MÅSTE bara berätta att Ante ska skaffa en liten KATTUNGE!!! :D Vilket jag älskar ;) Imorgon så ska jag och mamms stor städa, har vart lite slöa på sista tiden så det behövs kan jag säga. Efter det så får vi se vad som händer. Vill i allafall inte bara ligga inne så hoppas starkt på att det händer något.

Nej nu ska jag dra mig. Ses!

Sommarlov!

Jaha då har man slutat 9:an nu då och har ungefär 2 månaders sommarlov framför sig. Hoppas bara på att vädret blir fint och givetvis att sommaren 09 kommer att bl riktigt kul. Kan fortfarande inte förstå att man inte ska komma tillbaka till humleskolan efter sommaren. Kommer sakna klassen och vissa lärare som in i. Betygen är jag faktskt hyfsat nöjd med. Hoppas bara på att jag kommer in på frisör med, annars vet jag inte vad jag gör! Gårdagen spenderades hemma hos Jamina i Valje och det var trevligt :) Och natten spenderade jag hos Ante. Idag har vart en riktigt lugn dag med mycket vilande med Liv och hunden, eftersom att man är hundvakt idag. Nu ser jag på någon film på tv och väntar på att Ante ska komma så att man kan gå och lägga sig, är helt slut. Imorgon har jag inte en aning om vad som händer, vi får väl se. Hoppas på bra väder i alla fall. Nej nu ska jag gå ut med hunden medans det är reklam.

Ses!

Drygt...

Sitter här, ny duschad och klar. Vänar på att mamma ska komma hem så att hon kan köra mig till Ante.
 Men hon kommer ju aldrig.  Tycker att det är dags nu vill ju hinna mysa lite med innan man ska sova :)
Ahja nu hoppas hunden på dörren så får väl gå ut med han då. Han vill inte riktgit som jag vill idag och
det är inte kul alls. 

Ha det!



Hejsan!

Jaha då har man inte skrivit på väldigt länge. Det har dock hänt en hel del sen sist. Jag har till exempel klippt av allt mitt hår villket jag redan har hunnit vänja mig vid! Igår kom man hem från Rocken. Där drack man i stort sett non stopp i fyra dagar och det är nice!Det ända som svek var ju dock värdret och det var ju lite tråkigt. Nu är det bara fyra dagar kvar tills skolan slutar villket är förjävla skönt men ändå fett tråkigt eftersom att jag absolut inte vill börja i en ny skola och sluta i denna trevliga klass. 9B slår ingen ;) Imorgon ska jag till strandviken igen så får väl se om jag får reda på om jag har fått sommarjobbet eller inte, får jag inte det så vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Onsdag så ska klassen iväg till Hällevik och sova i stuga, riktigt kul men verkar som att värdret ska svika. Men visst kommer vi att ha trevligt ändå. Här finns inga hinder inte! Och inte har jag en endaste aning om vad jag ska ha på mig på skolavslutningen :O Det suger hårt somfan! Men jaa nu ska jag in i duschen tänkte jag. Ska förmodligen sova hos älskling inatt eftersom att man har sovmorgon imorgon och det är 4 av 5 toast. Full Fart! ;D




karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0