091028

Tjo!

Igår: Var jag i Näsum, färgade Filippas hår och lite sådant. På kvällen så blev det datorn och ta det allmänt lugnt eftersom att jag var så fruktansvärt trött.

Idag: Vaknade av Ante klockan 07;00 och efter det kunde jag dock inte somna om. Gick hem till Hanna så att jag var där vid 12;30 sen vid 13;00 så körde hennes mormor oss till stan, för att jag skulle kolla praktikplats på skägg och lockar men det visade sig vara onödigt att åka dit eftersom att chefen ändå inte var där så fick mejla ist. Jag som veerkligen kan dethär med mejla och skit :S! Aja vi får väl se när jag får svar. Sen blev det bara lite donken och sen hem. Kom hem för en stund sedan och nu blir det bara datorn och tar det lugnt, sen blir det till att packa och lite så för när älskling kommer hem så bär det av till Östersund med älskling :)! Ska vara där tills på söndag så vet inte om det blir så mycket dator för min del, ska iaf ta med datorn för jag måste ändå plugga till datorkunskapsprovet som jag dock inte ens har kollat på ännu! Men kan inte tänka mig att det blir så mycket uppdatering resten av veckan. Hinner jag inte så skriver jag om det när jag kommer hem! Men vi hörs, Puss!

091026

Hej!

Igår blev det en lugn och mysig söndag. Älskling bjöd på mat sen blev det ett långt varmt skumbad. Sen mys framför tvn. Finns inget bättre man kan göra en söndag. Nu vaknade jag för en stund sedan och är trött som in i men kan självklart inte somna om. Idag vet jag dock inte vad som händer, är så fruktansvärt tråkigt väder. Aja nu ska jag spela lite sims sen får vi se vad som händer. Puss!

Idag slänger jag upp en bild på älskling min♥

091025

Hej!

Igår var det en lugn och trevlig kväll här hemma med skräckfilm och massa godis och Anton, Mathilda och Blissing som sälskap. Hyrde 4 filmer med hann dock bara se 2.
Filmerna var; Trick or Treat & The Uninvited. SÄger bara att den första filmen sög!



Vaknade för cirka en timme sedan och sedan dess har jag inte gjort ett skit. Ligger bara i sängen och kollar på tv och väntar på att älskling ska komma hem från jobbet. Fast vi har lov nu så blir nog denna söndagen en vanlig lugn och mysig söndag och det känns skönt!

091024

Hejsan!

Igår: hade vi bad i skolan och det var faktiskt riktigt kul om jag får säga det själv, haha.. På kvällen så åt vi lite gott och sen kom Tage och Sanna och drack lite med oss och så. Sen vid 22;00 så bar det av till bowlingen. Anton och Mathilda kom också. haha var ju typ 2 år sedan jag bowlade men hade riktigt kul måste jag säga. Efter bowlingen så gick vi hem till oss igen men blev inte så länge eftersom att älskling ochTage skulle jobba idag.

Idag:Vaknade nyss av att älskling ringde. Han kommer dock inte hem fören 2 timmar! Men ja idag blir det till att hyra den 3D skräckfilmen som gick på bio om den inte är utlånad. Hoppas att den inte är det, hade vart kul och se den ::) Får väl se om vi får annat sälskap under filmen med, ju fler desto roligare! Nej nu ska jag se om jag kan sova en liten stund till.. Ses!

091022

Hejsan!

Sitter och har svenska nu, håller på med poesi och det är ingenting för mig har jag kommit fram till. Längtar bara tills skolan slutar så att jag kan åka hem. Kan dock inte sova när jag kommer hem eftersom att idag är det storstädning som gäller för mig och älskling! Så jaaa det kommer nog inte att hända så mycket mer idag. Imorgon är det fredag och det känns fruktansvärt skönt. Plus att vi har lov med nästa vecka!!!

091021

Hejsan!

Igår så gjorde jag inte alls speciellt mycket. Var i skolan och sedan tog jag bara det allmänt lugnt. Idag slutade vi som vanligt 11;15. Hade frisör och det var lika kul som vanligt. Igår jobbade vi med håruppsättningar så tänkte lägga upp bild på hur det blev. Efter skolan idag så hämtade mamma och Ann mig vid tåget sen åkte vi till Näsum och så klippte och tripplade jag Anns hår. Nu har jag nyss ätit lite god mat och ikväll blir det bara till att ta det lungt...



Måste även tillägga att jag fick MVG på engelska provet och jag är sjukt stolt!!! ;D (Y)

091019

Hej!

Får väl skriva lite om min helg då..

Fredag: Var hemma hos Liv och Antonia, kvällen blev det fest och det var trevligt!

Lördag: Vaknade klockan 09;00 efter att ha sovt i 4timmar, usch säger jag bara. Pratade lite med älskling sen kom han och hämtade mig. Kom hem, mös lite och fixade oss sen klockan 16;00 så bar det av till far min där vi åt middag och hade allmänt trevligt. Senare på kvällen så blev det bara till att köra en runda med Anton, Mathilda och Fredde. Efter det blev det bara hem och sova...

Söndag: Tog det bara allmänt lungt, som sagt - Söndag=Vilodag. Så blev bara mys framför tvn, älskling bjöd på mat och sedan ett varmt och skönt bubbelbad med tända ljus. Kan det blir bättre än Söndag??

Nu sitter jag i skolan och har nyss haft lunch så nu är det dags för dotorkunskap. Längtar bara tills vi slutar för då ska jag bara hem och sova tills älskling kommer hem. Sen blir det nog bara en allmänt lugn dag!

19;38

Heeej!

Jaa då sitter man i Tyringe med liv och Antonia som sällskap och en piggelingrogg nu då! Tummen upp för det (Y)

:D:D

Jag säger bara, JAG FICK MVG PÅ SVENSKA PROVET!!! :D

08;43

Ja då var jag klar med provet nu då. Det känns faktiskt som om det gick bra så får väl hoppas på det!Om lite mindre än en timme så blir det frukostrast och då är det en kopp varm oboy som gäller!(y)

091016

Godmorgon!

Äntligen fredag! Sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja, ska ju ha prov och det känns inte bra alls. Sista lektionen har vi idrott sen efter skolan så blir det hem till Liv och Antonia. Var dock fruktansvärt längesen man var där. Ikväll blir det nog lite drickande, får se vart kvällen för oss!

15;12

Sitter och kollar på Tyra Banks show och pluggar lite. I dagens avsnitt så är det en fruktansvärt trög tjej, lyssna här. Hon är mörk, men hon är nazist. HAHA! Seriöst man får se fotografier när hon bär ku klux klan luva och grejer, tjejen är sjuk! :S :O

Snö!

11;52

JAG SÅG NYSS DOM FÖRSTA SNÖFLINGORNA FALLA!!!!!
Tänkte bara säga det ;)


För övrigt så sitter vi och väntar på att svenskan ska börja, jag vill hem för jag är megatrött idag. Plus att jag orkar verkligen verkligen inte plugga idag -.-'

091015

Godmorgon!

Klev upp klockan 06;10 eller något, tog tåget klockan 07;00 och nu kom jag till skolan för en stund sedan. Skoldagen börjar med matte och slutar med svenska, hoppas att vi får reda på provresultaten idag. Ja och förhoppningsvis så slutar vi tidigare. Efter skolan blir det plugg, har ju engelska prov imorgon och det känns dock inte bra... Måste även tillägga att det är svinkallt ute nu!!!

091014

Hej!

Dagen började med skolan då vi hade frisörlektion. Var skönt idag för hade bara huvudmassage och styling, mycket nice om jag får säga det själv.. Efter skolan så åkte jag in till stan med mamma och Filippa för att hämta mammas mobil. Sen blev det en runda på Maxi för att handla lite mat och nu ligger jag bara i sängen och tar det lungt, är sjukt trött idag! Håller på att tvätta lite med, sjukt tråkigt att åka upp och ner men det finns inget skönare än när alla kläder är nytvättade och ligger vikta i garderoben. Ska snart börja med maten, får bli lite stekfläsk, löksås, potatis och lite kokta grönsaker på det :) Kvällen kommer spenderas hemma med älskling plus att jag måste plugga vilket är tråkigt som tusan...

19;37

Ja då har man nyss ätit lite, fick bli pannkakor idag. Nu blir det bara tvn och klockan 21;00 så blir det Desperat Housewives, finaly! :) Sen är nog fan denna dagen slut för min del och imorgon är det upp tidigt igen och det är inte kul!

091013

Elevfri dag idag då. Vaknade runt tolv tiden och har bara tagit det lungt sedan dess. Gjort klart matteläxan har jag med gjort. Är helt slut idag, vet dock inte varför. Kommer nog inte att hända så mycket mer idag heller, blir väl bara till att vila. Imorgon är det skola igen men har bara frisör till 11;15 sen slutar jag. Efter skolan ska jag handla lite med mamma sen vet jag inte vad som händer. Måste plugga till engelskaprovet med som vi har på fredag. kommer inte gå bra alls känns det som. Engelska är ju inte mitt starka ämne precis!

091012

Tjenixen!


Denna skoldagen började med lite klippning och nu har jag datorkunskap och är trött som tusan. Idag händer det inte så mycket, blir väl till att laga lite mat, få upp dom nya tavlorna och kökslampan om Ante kan fixa det. Sen blir det väl bara mys med älskling i brist på annat. Imorgon är vi lediga och det är så fruktansvärt skönt säger jag bara! Ja och det är ju bara denna och nästa vecka med sen är det en veckas loov :D Riktigt skönt om jag får säga det själv! Puss på det :*

091011

Hejsan!

Ja då får jag väl skriva en sammanfattning om min helg,
Fredag: Tog tåget med Sofie till Sölvesborg efter skolan där Therese hämtade oss. Åkte till Valje och städa bilen och lite så. Sen åkte vi hem till Bromölla så att jag kunde packa ihop mina saker, sen bar det av till Ullared. Kom dit typ 2 timmar innan det stängde så gick en lite runda, då hittade vi lite saker till lägenheten och så. Sen bar det av till vandrahemmet som vi skulle sova på. Blev bara lite prat och kortspel på kvällen för att vi skulle upp tidigt på morgonen!

Lördag: Vaknade klockan 05;45 och packade ihop och lite sådant. Var framme vid Gekås typ 20min innan det öppnade så ja. Slapp stå i en sådan lång och tråkig kö i allafall. Jag hittade en jacka och lite tröjor och så, det fick duga för min del! :) Ja och jag måste bara berätta att jag hittade dem urgulliga leopardvantarna på HM i Halmstad!!!! :D Vet inte riktigt när vi kom hem men senare på kvällen så blev det hem till Johan med Ante. Blev lite film och drickande men jag var helt slut så somnade dock efter ett tag!

Söndag: Vaknade runt två tiden, tog det lungt. Gjorde lite frukost och så. Ja sen har jag bara gjort det jag brukar göra på söndagar, ta det lungt, kolla på tv och umgås med älskling och så kommer kvällen att fortsätta!

Hoppas att ni har haft en trevlig helg för det har jag haft, Ses!

091009

Hej!

Sitter i skolan och har engelska nu, vilket inte är särskilt kul alls! Har ingen idrott idag så slutar 11;15 och det är fruktansvärt skönt. Men vet inte om jag ska ta tåget 11;30 eller 12;30 har inte bestämt mig ännu. Blir kanske ullared idag, hoppas! :)

091008

Torsdag..

Kom hem för en stund sedan, fick sluta tidigare eftersom att vi hade prov i svenskan och jag tror faktiskt att det gick hyfsat bra. Har inte bestämt mig ännu om jag ska sitta lite vid datorn, kanske spela lite sims eller om jag ska sova. Ikväll blir det väl en helt vanlig lugn vardagskväll antar jag. Skönt med fredag imorgon säger jag bara!

091007

Då hade vi permanentprov idag då och det gick åt helvete säger jag bara. Slutade klockan 11;15 som vi alltid gör på onsdagar. Efter det så åkte jag och mamma till Kristianstad, dom skorna jag ville ha fanns inte kvar men handlade ett par andra vanliga svarta tygskor bara. Sen blev det bara lite smått och gott. Kom hem för en stund sedan och då blev det duschen direkt och nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Funderar på att vila en stund eller något. Måste plugga sen ikväll med, usch!!!

091006

Desperat housewives!



Åhh nu har äntligen sesong 6 börjat och jag är i himelen. Kan inte vänta tills på tisdag!!!! Serien är helt klart bäst!


För övrigt så hade vi inte permanentprov idag som jag trodde, hade shamponering och styling istället så blir permanentprov imorgon, jag säger bara önska mig lycka till? Har inte gjort alls mycket idag, fick sluta en timme tidigare och det var skönt. Imorgon är det en kort dag i skolan så mamma ska hämta mig vid tåget klockan 12 sen blir det stan och köpa nya skor vilket jag verkligen behöver! I helgen så blir det förhoppningsvis Ullared med Sofie och Therese :D Blir nog dock inte särskilt med kläder för jag måste leta efter en vinterjacka. Men det ska definitivt bli kul :) Ja och sen på torsdag har jag ju svenska prov med och fråga mig inte i vad, blir i allafall mycket plugg imorgon! Nej nu ska jag bädda ner mig i sängen tänkte jag. Ses!

19;10

När jag kom hem från skolan vid halv 5 tiden så fick jag ett litet ryck och började städa hela lägenheten så nu är den helt nystädad. Har lagat fiskgratäng och nu har jag precis slängt mig i soffan med tända ljus. Nu blir det lite sims för min del sen blir det bara tvn. Fick reda på innan att jag inte ska sitta barnvakt på onsdag så slipper plugga imorgon.Ja och så har vi permanentprov imorgon och jag säger bara att jag är inte taggad alls!

Jag säger bara jag vill ha dessa urgulliga vantar!

091005

Hej!

Sitter i skolan och har datorkunskap nu, slutar om en timme. Ska bli så fruktansvärt skönt att komma hem. Försöker att övertyga Ante att vi kan åka in till stan så att jag kan köpa öronhängen och eventuellt vantar och skor. Annars blir det bara till att ta det lungt, sitta lite vid datorn och spela sims och kolla på tv. Är trött som fan idag. På onsdag ska jag vara barnvakt till Tilde och Viggo från 17,00-23,00. Blir en sen kväll så får nog plugga till svenskaprovet imorgon eller något. Jag menar det är väl värt det vem behöver inte pengar? Aja nu får jag väl fortsätta med lektionen. Ses!

091004

Hejsan!

Jaga då får jag väl ta en snabb sammanfattning av min helg. I fredags så umgicks jag och Ante med Anton och hans flickvän en stund på kvällen, för övrigt så var det en väldigt lugn kväll. Igår så var jag hundvakt med Filippa och vi gjorde inte mycket alls, stjudsade Kimmo och Claes till och från Lönsboda. Och idag har jag inte gjort mycket alls, myst lite med älskling, ätit lite lasses och spelat sims3 vilket jag fortfarande gör. Denna dag kommer att bli som alla andra söndagar, alltså lugn! Imorgon är det skola igen och det hurrar vi dock inte för!

091002


Jaha då var det Fredag igen vilket känns väldigt skönt. Tog tåget hem halv 2 idag istället eftersom att vi hade styrketräning och det känndes inget vidare med den förkylningen som jag har råkat på. Direkt när jag kom hem så tappade jag upp ett varmt bad och det var riktigt skönt. Idag vet jag inte vad som händer. Men nu ska jag äta lite. SEs

091001

Hej!

Jaha då var det första Oktober idag då, säger bara fy fan vad tiden går fort. Idag fick jag stanna kvar en timme extra i skolan för att jag skulle göra ett matteprov jag missat vilket var rikgtig drygt. Kom hem vid halv 6 och då blev det laga lite mat och spela sims. Nu har jag nyss avslutat spelet och tänkte stänga av datorn och slänga mig i sängen framför tvn, är riktigt trött idag. Men nu blir det duschen. Ses!

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0