13;30

Nu slutar jag för idag och det känns skönt. Dock så är det en timme tills tåget går!

29 Oktober 2010

Godmorgon!

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Vet att det var en vecka sedan jag uppdaterade men har inte haft tid att sitta vid datorn. I lördags så var vi hemma hos min moster och umgicks. Hon bjöd på kina och efter det så blev det monopolspelande. Söndagen var lugn. Sen var det praktik i tisdags, kul fast det inte fanns så mycket att göra för mig. Denise klippte mig iaf och det behövdes. I onsdags så var vi med Daizy hos vetrinären och sen satt jag barnvakt till Tilde och Viggo. Igår slutade vi sent. Hade frisör hela dagen så gick igenom finish och föna vågor.
Och idag är det ÄNTLIGEN fredag! Ska bara ta det lugnt och kolla på idol. Och imorgon blir det Halloween fest. Tummen upp!

Look at you..

22 Oktober 2010

Godmorgon!

Kom nyss till skolan. Vill inte att lektionen ska börja alls. Kan inte bara någon komma och säga att vi får gå hem? Hade vart underbart. Lång dag idag och det är inget som jag är taggad för. Finns nog iaf en liten chans till att vi får gå hem tidigare idag. Hoppas!!!! Skönt med fredag och idag ska jag bara vara hemma. Tänkte städa rummet lite så att det går att vara där inne. Sen blir det nog bara Idol och film.

Bye Bye!

21 Oktober 2010

Hej!

Lång dag i skolan idag. På förmiddagen så gick vi igenom en massa om färg, kan inte riktigt förstå hur jag ska få in allt. Och på eftermiddagen så hade vi kundpass, dock så kom inte min kund så jag fick stå och rulla permanent, inget kul alls. Så ja det enda roliga på eftermiddagen var att Tilda klippte side cut, haha tro det eller ej. Men det blev skit snyggt. När jag kom hem så hängde jag och mamma upp lite nya gardiner i köket och fram tills nu har jag bara kollat på I Anneli. Nu ska jag nog gå och lägga mig i sängen är helt slut. Imorgon är det fredag och det gillas skarpt!

Every occasion oh I'm ready for the funeral


20 Oktober 2010

Hej!

Praktik igår då ja. Hade inte så mycket att göra. Hade en kund sen fick jag sysselsätta mig med annat. Ja och jag vågade äntligen ta hål i örat så det gjorde jag. Vet inte vad det heter där jag gjorde det men kan visa en bil. Blev fint som tusan. Gjorde inte alls så ont som man tror mest att man blir rädd för smällen. Idag hade vi en kort dag i skolan vilket var sjukt skönt. Har vart hemma sent hela veckan eftersom att jag var hos Liv i måndags och klippte lite och så. Har äntligen kommit fram till vad jag ska klä ut mig till på halloween, det fick bli djävul. Har jag städat här hemma sen jag kom hem så nu ska jag lägga mig och kolla på I Anneli.

Och det är bara att höra av er om ni behöver klippa er så får jag kunder på salongen med ;)

Ciao!



17 Oktober 2010

Hej!

I fredags så var Ronja här och hade myskväll. Super! Igår så var det ju klassfest med 9B, alla var inte där men det var kul ändå. Träffar ju inte dem speciellt ofta så det var kul. Idag vaknade jag självklart tidigt men är inte bakis. Villket är sjukt skönt. Ligger och kollar på tv nu och är sjukt sugen på något gott att äta. Ja och så måste jag plugga med och det är ju inte dagens höjdpunkt precis.

Byye!

15 Oktober 2010

Godmorgon!

Kom till skolan för en liten stund sedan. Tänkte att jag ska plugga lite till på grammatikprovet. Så får väl se vad det blir för resultat. Första lektionen idag är försäljning & service och jag vill få reda på provsvaren. Hoppas på ett Godkänt iaf. Ikväll så ska jag nog inte göra någonting alls förutom att ligga hemma och bara ta det lungt. Kolla på idol och mysa. Och imorgon så blir det fest! 

14 Oktober 2010

Tjo!

Fick sluta tidigare idag, skönt det. Dock så kom jag på att jag hade glömt mina hemnycklar hemma så idag har jag fått prova på att göra inbrott. Men ja det gick ju, in kom jag iaf! Idag ska jag bara ta det lungt. plugga och kolla på tv. Imrgon är det grammatikprov och jag känner mig inte taggad som vanligt. Nej nu ska jag kolla klart på förhäxad.

goodby sunshine

12 Oktober 2010

Godmorgon!

Gick upp som vanligt idag fast att jag har sovmorgon. Jobbigt, kunde absolut inte somna om. Dess utom var det sjukt kallt här nu på morgonen ute är det -0.3 och inne hade vi bara 18+ så jag startade en brasa så nu börjar det bli varmt och skönt här. Ska snart fixa mig lite och sen tjugo över åtta så åker jag till praktiken. Ska bli kul eftersom att jag var sjuk sist.

You are my sunshine

11 Oktober 2010

Hej!

Helgen har vart trevlig. I fredags blev det Idol och film tittande med Anton och Mathilda. I lördags så blev det bowling med tjejerna och sen fest hemma hos mig. Och det var jätte kul måste jag säga :) Och igår så hade jag, Ante och Ronja myskväll med film och mat från lasses! Skönt med kort dag idag måste jag säga. Är trött och kylan verkar ha kommit på riktigt nu. Fick till och med skrapa rutorna på bilen i morse, sjukt!

Have a nice day


Prov!

Det gick inte alls bra. Men är äntligen klar så ska gå och äta frukost nu!

8 Oktober 2010

Hej!

Sitter i skolan nu. Ska snart ha prov i Försäljning & Service vilket jag inte alls är taggad på. Ikväll vet jag inte vad som händer ska nog bara ta det allmänt lungt. Äntligen helg säger jag bara. Ska nog in till stan en runda efter skolan idag och leta efter skor. Och imorgon blir det bowling med tjejerna för att fira Cindie som fyllde 17år i måndags och Cornelia som fyller 17år idag. Grattis!! Och efter bowlingen så blir det lite fest. Efter det är det söndag och då har jag ingenting inplanerat än sålänge. Nej nu ska jag plugga till provet.

This towns to small for me to stay


Erase me Kid Cudi Ft. Kanye West

Helt ofattbart att allt ska hända mig

När jag och Cindie stod och väntade på min buss så kom det läskigast djuret i hela världen och satte sig på mitt huvud. Ja och vad var det om inte en KRÅKA? Jag trodde att jag skulle avlida helt seriöst. Inte första gången en kråka attakerar mig heller. Börjar undra om jag gör något fel. Helt sjukt. Cindie fick sig ett gott skratt i allafall



This flower needs somewhere to go



4 Oktober 2010

Hej!

I lördags så var vi och hämtade lilla Daizy, som är sötast i världen. Sen har vi haft fullt upp i stort sett hela helgen. Skönt med kort dag i skolan idag. Sen ska jag hem och sova. Vaknade klockan fyra första gången i morse. Idag har jag inget planerat alls. OCh imorgon är det tisdag och då börjar Desperate Housewives (y)

1 Oktober 2010

Hej!

Sjukt tråkig dag för jag är hemma och gör absolut ingenting. Magen börjar bli bättre men jaa. Robin och Anna var här en runda med. Alltid kul med lite besök. Nu ligger jag i soffan och lyssnar på musik. När Ante och Filippa kommer hem så bär det av till Börjes och ikväll ska jag inte göra någonting. Bara ta det lugnt.




karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0