091230

Hej!

Idag har jag vart och handlat lite till imorgon med Therese. Fick även vår diskmaskin inkopplad i morse och det är fruktansvärt skönt. Har städat undan lite här hemma och så sen ikväll så ska jag klippa Johan, får väl se hur det blir ;) Kanske blir en runda till mamma och Petri med, fixa lite dricka och imorgon smäller det!

091228

Hej!
Jaha då är julen över nu då och nyårsafton står här näst. Hade en jätte trevlig julafton i allafall :) Nu kom jag nyss hem från stan har vart där med Elin och letat efter en tröja som jag kan ha till min höga kjol på nyår. Hittade en ja den är väl i någon slags grön färg sen tre kvars armad och urringad både i ryggen och där fram så det kommer nog bli fint ska vi se :)

I julklapp fick jag:
  • En extern hårddisk- Mamma
  • Klänning- Filippa
  • ögonhängen- Filippa
  • halsband- Filippa
  • Sudduko- Filippa
  • Halsband- Älskling
  • Badtvål- Filippa
  • Parfym- Kimmo
  • Skor- Therese
  • En väggklocka- Pappa
  • Ljusstake- Tea & Lisa Funderar på att bli blond igen?





091223

JA då är det dagen innan julafton och jag bara längtar tills imorgon :) Nu ska jag och Ante snart på middag hos hans mamma och imorgon firas julafton först hemma med älskling på morgonen och sen hemma hos Petri. Åh vad tiden har gått snabb. Inatt ska jag hålla Filippa sällskap när hon jobbar så tiden kommer nog att gå snabbt hoppas jag :)

091219

Dålig uppdatering jag vet!

var och handlade julklapp till Ante igår och på kvällen åkte vi pulka :) Älskar snön om man bortser från att den är så kall! Idag har vi vart i stan och köpt en mobil till Ante sen har vi inte gjort så mycket mer. Ikväll vet jag inte vad som händer. Imorgon blir det förhoppningsvis storstädning, måndag ska jag nog umgås med Robin. Tisdag ska jag klippa Markus och Elias :) Onsdag så ska jag och ante till stan för att han ska handla julklappar sen middag hos hans mamma och på natten ska jag följa med Filippa och jobba. Sen är det JULAFTON!!! :D
/ Ses!

091207

Hej!

Vet att jag inte har uppdaterat på ett tag men har inte haft tid. I fredags så åkte jag och älskling till Malmö och sov på hotel och hade det allmänt mysigt. Lördagen kom Liv och Antonia för att vi skulle äta lite och sedan dricka :) Pappa och Lisa kom även och hälsade på en runda och det var mycket trevligt. Kvällen spenderades då hemma hos oss med lite fest och slutade hemma hos mamma i Näsum. Igår så var vi inne i stan och handlade ett barbord till köket och eftersom att Ante tjatat ett tag om julgranen nu så fick den åka upp igår så nu är det en riktig julstämning där hemma :) Idag så ska jag inte göra alls mycket. Nu ska jag snart ha datorkunskapsprov så önska mig lycka till!

P.s fick MVG på detta engelska provet med och det känns otroligt skönt må jag säga :) !

091203

Hej!

igår var mamma och Filippa hemma och höll mig sällskap och hjälpte mig att städa och så. Mamma putsade fönstrerna och dom är fruktansvärt rena nu haha! Nu sitter jag i skolan och är sjukt trött. Har matte och svenska hela dagen. Efter skolan så blir det till att åka direkt till Näsum för klockan 17;00 så ska jag sitta barnvakt åt Tilde och Viggo tills klockan 22;00. Så inatt sover jag och Ante i Näsum. Vilket betyder att vi får gå upp mycket tidigare imorgon. Usch!

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0