Akon - Angel





Love it!

30 September 2010

Hej!

Provet idag var inte så svårt som jag trodde. Tror att det gick hyfsat bra iaf. Hoppas jag... Gick hem tidigare idag för jag har haft en sån fruktansvärd kramp i magen. Så ska vila och hoppas på att det försvinner. Orkar inte vara sjuk. Imorgon är det fredag och det är rena lyckan. Ska till Börjes en runda och handla lite sen ska vi bara ta det lugnt. Ska lägga in bilderna til datorn med från i fredags. Känns som att det är dags för det nu.

29 September 2010

Hej!

Igår var det praktik och det var kul. Var ju inte där förra veckan så det var kul att komma tillbaka igen. Hade dock bara två kunder. Men det positiva var att jag fick sluta så att jag kunde ta fem tåget. Idag har vi haft friluftsdag så dagen började med en sovmorgon. Vilket var otroligt skönt. Första passet hade vi spa, dock så behövde jag inte göra något. Efter det hade vi yoga, vilket inte riktigt var min grej kände jag. Och på eftermiddagen hade vi mångkamp i Kallinge. Det var faktiskt roligare än vad jag hade trott. Fick göra sumobrottnig och tjurridning bland annat. Nu sitter jag och pluggar till frisörprovet som vi har imorgon. Och jag har inte en blekaste aning om hur det ska gå till. Sen ikväll så ska jag och Ante till Sofie och Therese och äta lite.
Ja och i helgen så ska vi hämta en hund :D:D:D Åhh jag är så överlycklig!!♥ Så denna veckan kommer att kännas sjukt seeg.

Hinner inte lägga upp bilderna från i fredags nu heller för jag måste fortsätta plugga...

27 September 2010

Hej!

Fredagen var helt okej. Kul att umgås allhip. Blev nog dock lite för mycket för mig på slutet. Bilder kommer sen har inte orkat lägga in dem. I lördags så var vi ju barnvakt och det var kul. Lagade lite tacos och så. Och igår gjorde jag inte alls för mycket. Kollade på film med Anton och Mathilda. Nu idag så ska vi ha skolfotot och jag försov mig självklart! Känner mig inte alls taggad. Slutar tidigt idag och det känns skönt iaf. Måste måla klart toaletten där nere idag så att det blir klart. Nu ska vi lyssna på redovisningar. Ses!

24 September 2010

Kom till skolan för en halvtimme sedan. Ska ha försäljning och service och det är inget kul. Men jag slipper redovisa iaf. På eftermiddagslektionen ska vi ha engelska och jag har fortfarande inte pluggat på mina glosor. Så önska mig lycka till typ! Ikväll blir det förhoppningsvis fest med tjejerna. Och imorgon så ska jag och Ante vara barnvakt till Fredrik och Cassandra. Får se om man kan hitta på något kul med dem. Ja just nu vad jag vet så händer det väl inte så mycket mer.

23 September 2010

Hej!

Denna veckan har jag bara legat hemma och vart sjuk. Ingen höljdare alls. Men var i skolan idag och hade frisör. Fick äntligen mina bryn färgade så det var ju bra. Efter skolan så började jag måla om i lilla toaletten här nere. Sen blev det självklart Idol. Sjukt vad alla tabbar sig man blir ju knäpp. Nu har jag nyss duschat och tänkte plugga lite på morgondagens glosor. Men inte fan för att jag kan. Glosboken suger i mina ögon just nu. Blir förbannad. Nej men om jag inte får mitt lösen snart så går jag och lägger mig och pluggar imorgon ist. Har ju hela förmiddagslektionen eftersom att jag inte ska redovisa för Thilda är sjuk.

23 September 2010

Hej!

Denna veckan har jag bara legat hemma och vart sjuk. Ingen höljdare alls. Men var i skolan idag och hade frisör. Fick äntligen mina bryn färgade så det var ju bra. Efter skolan så började jag måla om i lilla toaletten här nere. Sen blev det självklart Idol. Sjukt vad alla tabbar sig man blir ju knäpp. Nu har jag nyss duschat och tänkte plugga lite på morgondagens glosor. Men inte fan för att jag kan. Glosboken suger i mina ögon just nu. Blir förbannad. Nej men om jag inte får mitt lösen snart så går jag och lägger mig och pluggar imorgon ist. Har ju hela förmiddagslektionen eftersom att jag inte ska redovisa för Thilda är sjuk.

20 September 2010

Hej!

Helgen har vart trevlig. I fredags så fixade jag och Ante klart i lilla hallen. Och i lördags så var vi på Ikea, dock hittade jag inte allt som jag skulle ha men hittade lite smått och gott. På kvällen så var jag och Ante hos mamma och Petri och drack lite öl och sen åkte vi hem till Lina och Stoffe en runda. Trevligt :) Igår gjorde jag absolut ingenting. Skönt! Nu sitter jag i skolan och vill inget annat än att åka hem. Mår inte bra alls!

17 September 2010

Godmorgon!

Kan man väl säga. Anlände till skolan för en stund sedan. Är sjukt trött och har ont i min mage. Förhoppningsvis så blir det förbättringar under dagen. Fredag idag och vad ska man hitta på? Ska inte göra något speciellt denna helgen. Men vi får väl se. Ska iaf bli klara i lilla hallen. Och om det inte regnar så ska jag ta mig fan ut och gå en lång runda.

15 September 2010

Hej!

Skönt med bara en lektion idag. När jag kom hem så följde jag med Filippa till Tina så blev där ett tag. Sen handlade vi och lite så. Nu har jag och Ante rivit tapeterna nere i lilla hallen så ska måla lite lister och dörrar innan vi sätter dit nya. Klockan nio så ska jag se skånefruar och sen händer det väl inte mycket mer idag. Imorgon är det en lång dag i skolan. Har frisör hela dagen enda fram till klockan fyra.

13 September 2010

Hej!

Måndag idag, har inte vart i skolan idag, hade grupparbete. Så åkte till bromölla och satte ihop en powerpoint ist så fick lite sovmorgon. Men inte slipper jag skolan idag för det. Ska ta bussen nu tjugo över tre till skolan för vi har klippkväll. Ska klippa Sanna så får se vad det blir för frisyr :) Och imorgon är det praktik, det är bara till att säga till om någon behöver klippa sig, har mycket tid....

12 September 2010

Hej!

Igår var Anton och Mathilda här så vi åt lite bakpotatis och kollade på film. Har vart en lugn helg men det är skönt ibland. Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart och funderar på vad man kan göra idag. Känns lite tråkigt att lägga sig vid tvn så här dags. Har kollat lite på hundnamn eftersom att vi ska skaffa en liten tik. När vi hittar en. Men det är ju så svårt att komma fram till ett fint namn. Har kollat runt på internet med, men hittar inte så mycket. Vill inte ha ett tråkigt och vanligt namn. Någon som har ett förslag?

10 September 2010

Hej!

I onsdags så var Robin hemma och klippte sig och färgade håret. Och det var kul att träffa honom för en gångs skull. Igår så hade vi lång dag i skolan, fast att vi fick sluta en timme tidigare. När jag kom hem så lagade jag och mamms tacos och efter det så gick jag och älskling en runda med Buddy. Efter det blev det Idol och sen sängen.
Nu sitter jag i skolan och är sjukt trött. Inte alls sugen på denna skoldagen. Ikväll blir det nog bara en massa film och om det slutar regna så tänkte jag vara duktig och gå en lång runda med Buddy.

8 September 2010

Tjo!

Igår var det praktik så det betyder att jag var hemma senare än vanligt. Men det är okej. När jag kom hem så gick jag och älskling forsarundan med Buddy. Ja och så fick jag min jacka igår med :) Idag gick jag upp som vanligt och tog tåget klockan 07;00. Väl framme i skolan så berättade min lärare att dagens enda lektion var inställd så det var ju bara till att ta tåget hem igen. Så nu är jag hemma och håller på att koka ägg, är sjukt hungrig. Ska nog kolla på The last song för den har jag ej sett än. Senare blir det nog till att gå en runda med Buddy och Filippa innan Robin och Anneli kommer och ska klippa sig. Mycket mer händer nog inte idag.
Skönt med sovmorgon imorgon iaf!



6 September 2010

Hej!

Måndag igen och jag är trött som vanligt. Helgen har vart kul. I fredags så hade vi ju myskväll med bakpotatis och film. I lördags så cyklade vi till Olofström med Buddy och sen tog vi några öl och hade allmänt trevligt. Dock väldigt kallt att cykla hem. Och igår så blev det en runda i skogen med Buddy och älskling. Och på kvällen så blev det film hemma hos Mathilda. Jaa mycket mer än så har inte hänt. Nu väntar jag bara på att min jacka som ska komma denna veckan.


4 September 2010

Idag är jag uppe med tuppen känns det som. Har lite att göra idag men just nu sitter och här och lyssnar på Love the way you lie - Eminem, Rihanna och dricker en kopp kaffe för att piggna till. Senare idag så ska vi till folketspark i Bromölla och kolla på Cookies n beans med Cindie, Jocke, Liv, Cornelia och Matilda. Ska bli trevligt :) Efter det så ska jag Liv och Ante ta Buddy och cykla och hälsa på mamma och petri i Olofström. Hade myskväll med bakpotatis och film igår, kul.




Glader

Nu är jackan beställd tack vare det bästa pojkvännen i hela vida världen. Älskar dig mest älskling<3 Såå glad :D

2 September 2010

Hej!

Jaha då var det redan september, usch vill inte att sommaren ska ta slut men ja det har den. Ligger hemma och är sjuk. Riktigt tråkigt må jag säga. Men gör allt för att vara frisk till helgen. Så förhoppningsvis så mår jag bra imorgon ;) Då kommer Cornelia och Cindie hit så blir det bakpotatis och Greveholm (y) Och jag vill ha en ny jacka typ nu. Dock måste jag vänta tills nästa månad :(




Visit hm.com

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0