29 Mars 2010

Hej!
Ja då var man tillbaka i skolan igen. Tråkigt. Fick sluta tidigare idag så passade på att åka hem till mamms en runda. Så älskling kommer snart och hemta mig sen blir det hem och laga mat.

25 Mars 2010

Sick

Ligger hemma och har tråkigt framför tvn. Har nyss fått i mig lite lunch. Så nu blir det mer vilande. Sjukt tråkigt. Fint väder är det i allafall. Våren är påväg och det gillas!


14;00

Jaha då är man redan hemma. Är sjuk, ja det är ju hemskt kul. Har försökt att få i mig lite lunch och nu har jag bytt om till myskläder och bäddat ner mig i soffan. Så ska nog vila en stund nu.

24 Mars 2010

Godmorgon!
Såg att jag hade glömt stänga av datorn så tänkte att jag skulle lägga upp ett inlägg. Jag är helt slut i hela kroppen men ja tänkte att jag skulle försöka att gå till praktiken idag med. Jag menar det är ju kul med praktik då vill man ju vara där med. Har nyss fixat mig och så. Nu är det bara frukosten kvar. Ikväll så blir det nog bara till att ta det allmänt lugnt. Hinner inte med så mycket nu när man är hemma klockan 19;00.

You are like a superstar

23 Mars 2010

Hej!
Ja vem håller på att bli sjuk om inte jag? Självklart! Men ja jag är envis och har vart på praktiken även idag. Sista timmen så slingade jag Antes hår och det blev bra. Nu är det bara klippningen kvar men det hinner jag inte idag. Nu har vi nyss ätit lite och sitter och väntar på att Desperet Housewives ska börja. Ja mycket mer än så har jag inte att skriva så ja..

20 Mars 2010

Hej!
Vet att det var ett tag sen. Under denna veckan så har jag haft praktik inne på salong Cat Walk. Det har gått bra. Är hemma lite sent om kvällarna bara men det är sånt livet är helt enkelt. Igår gjorde jag inte mycket. Jag och älskling hyrde lite film och så. Nu har jag nyss sminkat mig lite och försöker komma på hur jag ska ha håret ikväll. Ska iväg med tjejerna och festa. Blir väl förfest sen till Altona. Förhoppningsvis så blir det kul. Men ja man kan inte ha annat med dem tjejerna ;) Sen imorgon så blir det upp tidigt för att åka till Jönköping med skolan. Och det ska bli kul. Så ja som ni märker så har jag faktiskt fullt upp. Nej nu får jag fixa håret sen är det bara till att prova kläder.

13 Mars 2010

Hej!
Idag gick jag upp tidigt. Bakade frallor och så. Och jag lyckades faktiskt med det. Sen har det vart städning på full rulle i stort sett hela dagen. Bakat lite kärleksmums har jag med gjort. Nu återstår bara maten och sen får vi se vad som händer ikväll. Förhoppningsvis något kul.

Detta är lilla Stina.

15;57

Tänkte bara säga att det snöar så in i för er som inte har märkt det. Har aldrig sett så stora flingor i hela mitt liv. Tusan jag som ville ha vår och sol nu :(

För övrigt så har jag nyss duschat, top model går på tv och nu ska jag fixa mig lite. Dock så har jag glömt mitt smink hos min mor. Tragiskt!

13;48

Kom hem för en stund sen. Efter 30min tåg, 40min väntan och en promenad på 20min. Så ja, som sagt är det skönt att vara hemma. Har ätit lite lunch och så. Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på att älskling kommer hem sen ska vi till stan.

10;02

Så nu har jag vart och pratat med Ola om tävlingen. Blir ingen tävling för mig så Lisa får min plats. Kände att jag inte ville. Men ska med på mässan iallafall. Ska dit den 21/3 och titta. Så får vi hoppas att det går bra för dom. Fick min matkuponger med som jag ska ha på praktiken som börjar nästa vecka. Läskigt säger jag bara. Men det är bara till att göra sitt bästa och hoppas på det bästa.

12 Mars 2010

Godmorgon
Kom nyss till skolan. Vill redan hem. Som tur är så slutar vi tidigt med dock så är jag ändå inte hemma fören halv två. Drygt att vänta i sölvesborg i 40min. Ja fredag är det idag och det känns bra. Ska nog fixa lite hemma och så. Var och kollade på fondtapeter, usch vad svårt det är att bestämma sig. Kollade även på golv så tror att vi har hittat ett fint. Vi får väl se!!

11 Mars 2010

Skoldagen började med matteprov, förhoppningsvis så gick det bra. Vi får väl se. Nu har vi svenska och jag vill bara hem som vanligt. Nu verkar det som om vi får åka hem. JA vad kul. Men vet inte om jag ska hem eller till Näsum.  Vi får väl se :) Nej nu ska jag plugga. ses!

9 Mars 2010

Hej!
Fint väder idag! Och här ligger jag hemma i sängen. Känns ju så skoj. Huvudet bankar så tror snart att det ska explodera. Förhoppningsvis så försvinner det idag så att jag kan gå till skolan imorgon. Ja vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ska nog ta och vila en stund och hoppas på bättre tider.

09;47

Glada nyheter. Jag slipper att vänta i Sölvesborg :) Moste hämtar mig så ska jag klippa och färga hennes hår. Förhoppningsvis så blir det bra, (y)

5 Mars 2010

Godmorgon!

Kom nyss till skolan och det är ruskigt kallt ute. Jag som trodde att det skulle gå mot varmare väder. Men nej icke. Idag är det fredag och det är skönt. Slutar tidigt med, men hoppas att jag slipper att vänta på bussen i Sölvesborg i 40min som jag dock fick göra igår. Sjukt tråkigt. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog till Elin en runda sen ikväll och kolla hur hennes lägenhet ser ut :)

4 Mars 2010

Hej!
Sitter i skolan och har sjukt hemlängtan. Trött som tusan och nu ska vi ha svenska. Hoppas på att vi inte ska göra något speciellt. Hade gjort min dag om vi hade fått sluta tidigare. Idag händer nog inte så mycket. Ska fixa och dona där hemma nu när jag kan med tvättmaskinen och så. Mycket mer än så händer nog inte. Slutar tidigt imorgon och det upskattas!

3 Mars 2010

Hej!

Har inte uppdaterat på ett tag nu, har haft lite att göra plus att jag tappade bort min strömsladd för ett tag. Vi bor numera i Valje och det känns bra. Skolan har börjat igen och det känns lite mindre bra, men kul att träffa tjejerna igen iaf. Liv är här hemma nu för att vi ska plugga idag. Har en del att göra. För övrigt så måste jag bara säga hur skönt det är med detta underbart fina väder. Skönt att se solen igen. I helgen så blir det 35års fest så hoppas att det blir kul det med. Aa sen vet jag inte. Men nu måste jag sätta igång med pluggandet. Ses!

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0