One step closer

Började gårdagen med att ta den här förskräckliga livmoderhalscancer sputan. Aj jag gillar
absolut inte sprutor! Tur att det går snabbt. Efter det så begav jag mig till jobbet. Passade
på att springa en runda på stan på lunchen för att leta present till Filippa som fyller år
nästa vecka. Och jaa för första gången hittade jag faktiskt något bra. Är det någon som
suger på att komma på presenter så är det nog jag! Efter jobbet gjorde jag inte allt för
mycket. Åt, duschade och kollade på Weeds haha.
Och idag vaknade jag allt för sent med tanke på att jag dricker mitt morgon kaffe nu?
Oj! Men ja vädret är ju hemskt endå. Varför ska det alltid vara dåligt väder när man är
ledig? Zammie kommer sen så ska fixa hans hår och lite så. Lite senare kommer
Alexander med för att bli fin i håret. Ja sen var det tänkt att jag skulle ta mig till banken
och även söka lite jobb med så får väl försöka hinna med det!
 
 

28 Augusti 2012

Har inte gjort allt för mycket idag. Vaknade i morse och tog det allmänt lugnt. Bestämde mig för att ta Daizy och gå två mil. Vilket var skönt även om det började regna somfan efter halva vägen. Det verkar som att min hund är fin i kanten med tanke på att hon verkade tycka att regnet var värre än vad jag tyckte haha. När jag kom hem tog jag en lång dusch för att sedan lägga mig i soffan och tillägna resten av dagen framför Weeds. En väldigt beroende framkallande serie måste jag säga! Ja sen hann jag klicka hem ett par nya skor med, dom var på rean så varför inte?
 

Lägger upp lite bilder från balen, bättre sent än aldrig!

22;21

Kom nyss hem från en timmes promenad med Daizy. Det är aldrig helt fel att plugga i musik i öronen och bara gå! Nu blir det duschen och sen ska jag kolla på weeds! Haha lille fisen ligger helt död i soffan så söt är hon<3
Imorgon ska jag försöka komma upp i tid och kanske göra lite nytta. Ja sen klickade jag hem en ny bilsterio med vilket är vääääl behövligt!! Man märker verkligen att sommaren börjar ta slut nu på kvällarna, usch jag vill inte ha höst :(
 

Don´t count the miles, count the I love you's

Känner att jag har varit väldigt effektiv idag faktiskt. Gick upp i tid helt av mig själv, tog det lugnt först sen har jag städat inne och i bilen, tvättat bilen och putsat den. Nu tar jag det bara lugnt och väntar på att maten ska blir klar. Sen får det väl bli en promenad senare ikväll.

27 augusti 2012

Känner att jag borde börja skriva igen, har varken haft tid, lust eller ork att skriva sen jag kom hem från norrland. vilket var ett tag sen. Ja så en hel det har ju hänt men orkar inte skriva allt. Kortfattat så har jag jobbat på lagerbergs i fyra veckor, varit i High Chaparal med familjen vilket var sjukt kul. I helgen befann jag mig på Helgeåfestivalen med Ronja och lyssnade på bra band och umgicks med bra folk :) Ja och utöver det har jag bara njutit av den av sommaren (oavsett vädret) och umgåts med vänner och haft det allmänt bra. Får väl lägga upp lite bilder från sommaren med. Har dock varit dålig på att ta bilder.
Jag har börjat jobba på salongen med så är där två dagar i veckan och det känns kanon!

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0