Lite bilder från i helgen

Hos Nina



Lördags

30 Augusti 2010

Hej!

Helgen har vart bra. Hade super kul hos Nina och i lördags var det fest och kräftätning hemma. Mycket trevligt. Igår så hände det inte mycket alls. Åt kina kinamat och kollade på film. Det räckte bra för mig. Sjukt trött idag iaf. Har åkt på en riktigt förkylning, tror att jag håller på att bli sjuk. Skönt  att man bara har en lektion idag. Ska se om jag orkar lägga in bilderna från helgen idag med.

27 Augusti 2010

Godmorgon!

Nu sitter jag i skolan och är sjukt trött. Ska ha försäljning och service vad man nu gör det är ju den stora gåtan. Hoppas inte på något jobbigt iaf..

26 Augusti 2010

Ännu en kort dag i skolan. Skönt måste jag säga. Dock så slutar vi väl som vanligt imorgon. Efter skolan så ska vi till kallinge eftersom att Nina ska ha 18 års fest. Så kommer inte att vara hemma på hela dagen. Ja och vi måste klä ut oss med så jag och Cornelia ska vara hulken. Kommer förmodligen bilder sen. Ja mycket mer finns inte att berätta. På lördag så åker vi äntligen till Ullared.

25 Augusti 2010


Slutade tidigt idag, skönt det. kom hem typ halv ett. Som tur var för stackars Stina var så täppt i näsan så han kunde inte andas. Men tydligen så ska vi inte in till vetrinären för dom tyckte att vi skulle vänta och se. Men jag menar katten kan ju knappt andas? Aja vi får väl se. Nu ska jag inte göra mycket alls. Känner mig helt sleten och vädret suger. Blåser så in i.. Och imorgon blir det en lång dag i skolan.

24 Augusti 2010

Hej!

Idag var jag ju då ledig från skolan så blev en runda på stan. Jag och Cornelia har även vart med i direktsändning i radion. Vilket var läskigt men ändå rätt kul. Var inne på HM och köpte en grön transperant skjorta med. Som jag har letat efter den. Men ja.. Har sjukt ont i huvudet och snart ska jag och mammsen till Olofström på handledarkurs. Vilket inte ska bli så kul men det måste ju bli gjort. Imorgon är det skola igen. Men slutar tidigt så det är inte så farligt!




Visit hm.com

 

 

 

 

 

23 Augusti 2010

Hej!

Längesen jag skrev nu, fy på mig!
Men nu ska det bli ändringar. Första skoldagen idag så har fått tillbaka min dator och allt. Så det är väl bara till att komma tillbaka till rutinerna. Slutade tidigt idag och är ledig imorgon eftersom att praktiken inte sätter igång förens nästa vecka. Så imorgon ska jag och Cornelia göra en sista insats som sommarlovsentreprenörer och åka in till Kristianstad och prata i radion. Ja vet väl inte vad jag ska säga men det får jag väl reda på imorgon. Blir nog en liten runda på stan med. Ja sen på fredag så blir det till Nina som fyller 18 år. Men blir inte där för länge eftersom att på lördag så ska vi köra till Ullared typ 05;30 på morgonen och på kvällen så blir det kräftskiva. Känns som att jag har fullt upp. Nej nu ska jag nog typ sova en stund. Ses!


10 Augusti 2010

Tjo!

Min dag började klockan två. Har vänt på dygnet totalt. Har vart på kalas hos Antes mormor, slingat Antes hår och sen har det inte hänt mycket mer. Imorgon blir det upp tidigt som gäller, men jag tror inte att jag dör. Fick reda på att jag börjar tio över sju på lördag ist för klockan åtta. Lite tråkigt men dock så blir det mer pengar för min del! Ja sen har jag väl inte så mycket mer att tillägga.

Ja varför inte slänga upp en gammal bild? ;D


9 Augusti 2010

Hej!

Idag har jag vart hos Malin och exprementerat lite med hennes hår. Tog lång tid men slutresultatet blev bra! Dock kanske Malin ska vänja sig vid svart hår. För övrigt så händer det inte så mycket. Trist väder och allt. På onsdag blir det backen med tjejerna ska bli skoj. Har aldrig vart där så kanske kan bli en upplevelse vad vet jag. Imorgon har jag ingenting planerat. men jaa mycket mer har jag inte att komma med.

9 Augusti 2010

Hej!

Idag har jag vart hos Malin och exprementerat lite med hennes hår. Tog lång tid men slutresultatet blev bra! Dock kanske Malin ska vänja sig vid svart hår. För övrigt så händer det inte så mycket. Trist väder och allt. På onsdag blir det backen med tjejerna ska bli skoj. Har aldrig vart där så kanske kan bli en upplevelse vad vet jag. Imorgon har jag ingenting planerat. men jaa mycket mer har jag inte att komma med.

5 Augusti 2010

Hej!

Kvällen hos Matilda var trevlig. Igår hände inte alls för mycket, var hemma hos Elin en runda sen blev det kinamat. Och efter det så färgade och klippte jag Elin och även Filippa fick sitt hår färgat. Resten av kvällen spelade jag i stort sett bra sims. Vilket jag gör nu med. Dock är det dags för lite frukost för min del.

3 Augusti 2010

Hej

På sistone har det inte hänt alls för mycket. I lördags var jag och Ante hos pappa där blev det grillning, cider och en runda minigolf. Väldigt trevligt faktiskt. Igår var vi hemma hos Linn och drack lite. Och idag blir det grillning hemma hos Matilda så det blir väl öldrickande idag med. Ja sen har det väl inte vart så mycket mer. Inget solväder har vi haft heller så jag har fått säga hejdå till solbrännan.

karooliinaa

Stop thinking and have some fun!

RSS 2.0